Φαβορί το Πανθεσσαλικό για τον τελικό κυπέλλου στις 27 Μαΐου

Στις 7 Απριλίου η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής

Στις 7 Απριλίου θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την ημερομηνία αλλά και το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν προγραμματισμένος για τις 20 Μαΐου, αλλά η ημερομηνία θα αλλάξει λόγω των εθνικών εκλογών που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 21 Μαΐου, με την 27η Μαΐου και το Πανθεσσαλικό να αποτελούν πλέον το ισχυρό σενάριο για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Η εισήγηση της επιτροπής διοργανώσεων ήταν πως αν γίνονταν εκλογές στις 21 Μαΐου, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα μετατοπιζόταν χρονικά κατά μία εβδομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι θα γίνει στις 27 Μαΐου, οπότε αυτή η ημερομηνία προκύπτει ως βάση. Στις 7 Απριλίου συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και θα αποφανθεί για την ημερομηνία αλλά και τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα, με το Πανθεσσαλικό, όπως προαναφέραμε να αποτελεί το… φαβορί για τη φιλοξενία της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει αποτελεσμάτων των πρώτων αναμετρήσεων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι τα φαβορί για ν’ αναμετρηθούν στον τελικό για το κύπελλο Ελλάδας. Όσον αφορά τη διεξαγωγή της αναμέτρησης στο εξωτερικό με την ΕΠΟ να έχει αναζητήσει χώρο σε Αγγλία, Γερμανία και Αυστραλία, πρόκειται για ένα σενάριο που δεν συγκεντρώνει πλέον πιθανότητες υλοποίησης.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι προσφάτως ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος είχε απορρίψει την πιθανότητα να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό. «Όχι, δεν θα δώσουμε το γήπεδο για τον τελικό. Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα το δώσουμε; Στον τελικό λογικά θα είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω την πόλη μου πεδίο μάχης. Να το ξεκαθαρίσω αυτό. Γενικά είμαι υπέρ του να γινόταν ο τελικός στον Βόλο αλλά όχι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Στο γήπεδο, με τις γνώσεις που έχω, μπορώ να εξασφαλίσω ότι δεν θα ανοίξει μύτη. Την πόλη πώς να την προφυλάξω; Να δίνουν ραντεβού θανάτου και να γίνουν πεδία μαχών έξω από το δημαρχείο και στην παραλία. Σ’ αυτή την περίπτωση θα έρθουν και από τις δύο πλευρές φίλαθλοι, οπότε καταλαβαίνετε τι θα γίνει. Εμείς παίρνουμε αποφάσεις για το συμφέρον της πόλης» είχε αναφέρει σε παρέμβασή του στον Sport FM Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.