Φεύγει ο Μοράρ, παίζει με Κοζάνη ο Στίκας, όχι ο Γιαννίτσης

Η Νίκη ξεφορτώνεται μέχρι το τέλος της βδομάδας τον Ρουμάνο

Το ματς με την Κοζάνη απασχολεί άπαντες στη Νίκη, που έχει πλέον μεγάλη ανάγκη των τριών βαθμών, μετά την έκτη ήττα και την πτώση της ομάδας στην έκτη θέση, αλλά τα προβλήματα δεν αφήνουν τους κυανόλευκους και την τεχνική ηγεσία ν’ ανασάσουν.

Ο Τοπαλίδης περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής για τον τραυματισμό του στον αστράγαλο την Παρασκευή και είναι εκτός, ο Ναά τελικά ακόμη δεν προπονείται, ο Μπαχανάκ είναι τιμωρημένος, ο Παναγιωτίδης επίσης, αλλά και τραυματίας, ο Γρομητσάρης έφυγε, ενώ ο Μοράρ δεν υπολογίζεται.

Ο Ρουμάνος, που αποτελεί τη χειρότερη μεταγραφή των τελευταίων ετών, με τη Νίκη να την έχει… πατήσει «άγρια», συμφώνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, να φύγει και να λύσει το συμβόλαιό του, παίρνοντας και τα χρήματα του Ιανουαρίου, και απομένει να ανακοινωθεί και επίσημα η αποχώρησή του με … ανακούφιση.

Ο Μιράντα παίζει, ως γνωστόν στο Κόπα Αφρικα και τουλάχιστον ευχάριστο είναι ότι σήμερα (10/1) ο Στίκας προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά τη βαριά ίωση που πέρασε με πολύ υψηλό πυρετό για μέρες και υπολογίζεται, εφόσον εκτός του Ανδρέου δεν υπάρχει άλλος στόπερ.  Αν δεν υπήρχε κατάσταση … εκτάκτου ανάγκης, τότε ο Στίκας μπορεί και να προφυλασσόταν, αλλά τώρα η επιστροφή του στα επίσημα ματς, θέλοντας και μη, επισπεύδεται.

Από κει και πέρα, στις προπονήσεις παίρνει μέρος και ο υψηλόσωμος στόπερ, Μιχάλης Γιαννίτσης (6/2/92), ο οποίος θα αποκτηθεί, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα η μεταγραφή του δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή, γι’ αυτό και δεν θα αγωνιστεί στην Κοζάνη. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πάντως δεν τον υπολογίζει για την Κοζάνη, αλλά για το μεθεπόμενο ματς.

Θυμίζουμε ότι ο Γιαννίτσης ξεκίνησε από τον Αρη, με τον οποίον σε νεαρή ηλικία κατέγραψε 29 ματς στη μεγάλη κατηγορία, και ακολούθησαν η Καλλιθέα, ο Κισσαμικός, η Σπάρτη, τα Τρίκαλα, ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Απόλλων Λάρισας, ο Ηρακλής Λάρισας, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου.

Τα … κουκιά για την αναμέτρηση του Σαββάτου στη μακεδονική πόλη είναι μετρημένα, με τους Γκαραβέλη, Κάσσο, Αναστασίου, Στίκα, Ανδρέου, Κυριακίδη, Λίταινα, Γαβριηλίδη, Πέττα, Πολίτη, Κρητικό, Ριμπέιρο, Τζιώρα να είναι οι 13 παίκτες στους οποίους θα στηριχθεί ουσιαστικά η τεχνική ηγεσία.

Χρήστος Θανασούλης

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.