Φιλικό της Μικτής ΕΣΚΑΘ με τους Παίδες του ΓΣ Αλμυρού

Για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ και με φόντο τη συμμετοχή της ομάδας Παίδων του ΓΣ Αλμυρού στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο μικρής ομάδας της ΕΣΚΑΘ, την ερχόμενη Κυριακή 14 Μαΐου.

Ο φιλικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί ως μέσο προετοιμασίας των αθλητών του ΓΣ Αλμυρού ενόψει της συμμετοχής του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, με πρωτοβουλία των ομοσπονδιακών-περιφερειακών προπονητών και της ΕΣΚΑΘ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γήπεδο Νίκαιας Λάρισας, 16:00-18:00, με αθλητές συλλόγων της Μαγνησίας να παίρνουν μέρος ως παίκτες της Μικτής ΕΣΚΑΘ.

Συγκεκριμένα, οι περιφερειακοί προπονητές Δημήτρης Σταυρόπουλος και Γρηγόρης Γιασσάρης συμπεριέλαβαν στην αποστολή τους Αλέξανδρο Σελιτσιανιώτη (2007-Αιολικός Βόλου) και Πάρη Παρασκευόπουλο (2008-Elite Academy).

Οι αθλητές παρακαλούνται να είναι στο γήπεδο μία ώρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο φιλικό. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί κάποιος αθλητής να παρευρεθεί στο φιλικό, παρακαλώ να ενημερώσει άμεσα το Σωματείο του, που φέρει την ευθύνη να ενημερώσει αντίστοιχα τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.