Φιλοξένησε προσφυγόπουλα ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ

Με έντονο συναίσθημα κοινωνικής ευθύνης και της παράλληλης αγάπης για τον άνθρωπο, το άλογο και τη φύση, όπως τονίζει στη σχετική ανακοίνωση, η IpOTIS Team σε συνεργασία με την ΜΚΟ Danish Refugee Council και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας CoViD, φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του παιδιά από την δομή των προσφύγων του Βόλου.

Οι αθλητές του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. ανέλαβαν της ξενάγηση των μικρών παιδιών στο χώρο, τους έδειξαν πως γίνεται η περιποίηση των αλόγων και τους έκαναν ένα μίνι μάθημα ιππασίας με άλογα της σχολής του ομίλου.

Στο τέλος οι αμαζόνες του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. έπαιξαν μαζί με τα προσφυγόπουλα παιχνίδια τύπου survivor και τσουβαλοδρομίες και τους κέρασαν γλυκίσματα.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση: «Η επίσκεψη των παιδιών της δομής ήταν απόλυτα επιτυχημένη και άφησε θετικά συναισθήματα και στις δυο πλευρές, αφού τα μεν παιδιά της δομής έζησαν μια ξεχωριστή εμπειρία, οι δε αθλητές του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. έζησαν στην πράξη το συναίσθημα της προσφοράς, του αλτρουισμού και του εθελοντισμού, ενδυναμώνοντας την αντίληψη της κοινωνικής ευθύνης, η οποία αποτελεί και ένα από τα βασικά στοιχεία που δημιουργούν τον χαρακτήρα ενός επιτυχημένου αθλητή, ευαισθητοποιημένου πολίτη, αληθινού ανθρώπου»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.