Γ. Μποτσιβάλης: Ποια συσπείρωση; Διχόνοια φέρνετε

Η επικριτική ομιλία του Θανάση Παπαγιάννη εις βάρος του πατέρα του και οι αναφορές του δημοσιογράφου Χρήστου Λουκά ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι ανταγωνιστικός, ζητώντας να γίνουν διορθωτικές κινήσεις, ώστε να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο και να αρχίσει, όπως είπε, να πλέει ένας ούριος άνεμος, γιατί αλλιώς θα βρεθεί η ομάδα σε πολύ δύσκολη θέση, ανάγκασαν τον γιο του Παναγιώτη Μποτσιβάλη, Γιώργο, που είναι και μέλος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, να απαντήσει, τονίζοντας τα εξής:

απόδοση: magnesiasports

«Προσπαθώ να καταλάβω κάποια πράγματα… Σήμερα (σ.σ. χθες) ήρθαμε εδώ να κάνουμε έναν απολογισμό και πώς θα στηρίξουμε το σήμα μας, τη φανέλα μας και το αύριο. Έρχονται άνθρωποι εδώ και με τον λόγο τους προσπαθούν να συνενώσουν, αλλά καταλήγουμε στο τέλος να μιλάμε για περσινά ξινά σταφύλια. Όταν εγώ είμαι Ολυμπιακός Βόλου πού θα πάω το παιδί μου να παίξει, σε μία άλλη ομάδα, επειδή είναι στην Α’ Εθνική; κι αν υπάρχει ένας άνθρωπος να βοηθήσει, τι περιμένουμε, επτά μέρες πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος, να έρθουμε εδώ και να κάνουμε εντυπωσιασμούς και μαγκιές, για να με γράψουν τα σάιτ ότι μίλησα και είπα κάτι; Είναι ο πατέρας μου ο άνθρωπος που ήρθε νταής να σας πει “αυτό θα κάνω και τέλος”.

Είναι στις δύσκολες στιγμές εδώ. Γιατί οι υπόλοιποι δεν τον στηρίζουν; Με έναν παίκτη, με 5 ευρώ, με 10 ευρώ. Τι περιμένετε, αν έχετε τους ανθρώπους; Να έρθετε εδώ ν’ ανεβείτε στο βήμα; Δεν μπορείτε να πάτε να τον βρείτε και να του πείτε “κ. πρόεδρε εμείς μπορούμε να δώσουμε αυτό”;

Θέλετε να κάνετε το ίδιο μ’ αυτόν που κατηγορείτε και μετά μιλάτε για συσπείρωση; Ποια συσπείρωση; Διχόνοια εδώ μέσα φέρνετε. Η συσπείρωση είναι να τελειώσουμε τη συνέλευση και να καθίσουμε να δούμε ποιος μπορεί να βοηθήσει.

Να πετάξουμε μπουκάλια στο γήπεδο; Οι Austrian φέρονται πιο καλά από σας. Έρχονται και λένε “πρόεδρε, θέλουμε να σε βοηθήσουμε, δε μας αρέσει αυτό που γίνεται”.

Κύριε Παπαγιάννη, τι κάνετε εδώ, εντυπωσιασμό; Γιατί δεν ήρθατε να βοηθήσετε στην προηγούμενη Γ.Σ. και λέτε τώρα να έρθουν τέσσερα-πέντε άτομα; Όλο “θα”. Γίνεστε κυνικός. Φάσκετε κι αντιφάσκετε. Από τη μία λέτε τα λάθη της και από την άλλη μιλάτε για άλλους παράγοντες. Αποφασίστε κι οι ίδιοι τι θέλετε.

Εμείς ξέρετε τι θέλουμε. Κι αν θέλετε μας κρατάτε… Εμείς θέλουμε όλα τα τμήματα ενωμένα. Θέλουμε τη φανέλα και τον Ολυμπιακό Βόλου ψηλά. Να είμαστε ένα εδώ μέσα. Όσοι το καταλαβαίνουν θα έρθουν μαζί μας και θα στηρίξουν. Αυτό είναι το νόημα της σημερινής συνέλευσης. Δεν είναι το νόημα ο Μποτσιβάλης. Ο Μποτσιβάλης σήμερα είναι, αύριο δεν είναι.

Μπορεί να πάει την ομάδα στην Α’ Εθνική, μπορεί να μην καταφέρει τίποτα. Είναι όμως να γίνουν κάποιες εκλογές να βγουν κάποια άτομα που πρέπει να τα στηρίξουμε, γιατί τρεις από μας κρατούν ζωντανό τον Ερασιτέχνη, τον κρατούν καθαρό από χρέη και προσπαθούν να κάνουν και υποδομές.

Εμείς μαζί τους πρέπει να το στηρίξουμε αυτό, γιατί δε θα μπορεί να μας κάνει κανένας τίποτα, είτε λέγεται Μπέος ή οτιδήποτε. Όλοι ερχόμαστε και παρερχόμαστε, η ομάδα μένει, το σήμα μένει, το όνομα μένει. Έχουμε χάσει το νόημα σήμερα. Αν θέλετε να βοηθήσετε, δεν είναι αυτό το μέρος. Έπρεπε να είστε στα γραφεία και να λέτε “έχω πέντε προτάσεις”. Υποσχέσεις θέλουμε; Θα και θα; Τα ζήσαμε στην πολιτική, αλλά εδώ δεν είναι πολιτική. Κάποιοι πρέπει να το καταλάβουν.

Βοηθάω την ομάδα από την πρώτη θητεία του πατέρα μου και δε βγήκα ποτέ να μιλήσω. Αλλά έχω κουραστεί να ακούω το “θα”. Σκεφτείτε το και σκεφτείτε το νόημα της συγκεκριμένης συνέλευσης. Να ευχαριστήσω όσους ήρθαν και την επόμενη φορά να πάρετε κι άλλους δύο μαζί σας. Εδώ πρέπει να μεγαλώνουμε και θα πρέπει να στηρίζουμε ανθρώπους, γιατί και η διοίκηση του Ερασιτέχνη έχει τραβήξει τα χειρότερα και κανένας δε βγαίνει να τη στηρίξει και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Όσοι θέλετε να βοηθήσετε να το κάνετε. Τώρα, σήμερα, όχι αύριο»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.