Γ. Μποτσιβάλης: «Τρωγόμαστε ποιος στηρίζει περισσότερο τον Ολυμπιακό Βόλου»

Στον Βόλος 9.86 επίσης μίλησε την Πέμτη (2/11) ο Γιώργος Μποτσιβάλης, που τόνισε τα εξής:

«Στην προηγούμενη διοίκηση που αποχώρησε και βαλλόταν από παντού είχαν μείνει λίγοι. Είπαμε κάποια άτομα να μπουν στον Ερασιτέχνη να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα τα δικά μας. Πρέπει να υπάρχουν αναπληρωματικοί. Έχουμε δει πολλά, ακόμη και εκβιασμούς.

Στις προηγούμενες εκλογές, είχαμε 22 υποψηφίους και τώρα έχουμε μόλις 15, ενώ λέμε ότι πρέπει να γίνουμε περισσότεροι και να κάνουμε συσπείρωση; Δεν καταλαβαίνω γιατί τους πείραξε η υποψηφιότητά μας.

Δεν έχει καμία σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μιλάμε για τον Ερασιτέχνη. Και μιλάμε για έναν από μας, από την τριάδα, που θα έμπαινε, για να εκπροσωπήσει τα συμφέροντά μας, αλλά και του Ερασιτέχνη.

Ενιαίο ψηφοδέλτιο είμαστε. Πρέπει να υπάρχουν και αναπληρωματικοί. Και να παραιτηθούν και πέντε, να συνεχίσει να υπάρχει ισχυρό Δ.Σ. με εννιά μέλη. Το ότι εμφανίστηκαν πολλοί από το ποδόσφαιρο τιμά αυτό το κομμάτι. Δεν τιμά ότι δεν εμφανίστηκαν πολλοί από τα υπόλοιπα αθλήματα.

Τρωγόμαστε ποιος θα στηρίξει περισσότερο τον Ολυμπιακό Βόλου. Πρέπει να τον στηρίξουμε όλοι. Τέλος.

Ο Ερασιτέχνης είχε ενημερωθεί για την πρόθεσή μας, οι υποψηφιότητες όλες κατατέθηκαν την τελευταία μέρα. Δε θέλω να αποσυρθεί καμία υποψηφιότητα, γιατί θα βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Εμείς δε σπέρνουμε καμία διχόνοια, γιατί το είπε και ο Μεταφτσής. Διχόνοια θα σπέρναμε αν κατεβάζαμε εννιά και δέκα υποψηφίους και αν θα κράζαμε τους προηγούμενους. Το ότι αγαπάμε όλοι την ομάδα είναι καλό. Ήταν καλό που έγινε η συνάντηση την Τετάρτη το βράδυ».

«Κεραμίδα στο κεφάλι για τον Τόσκα»
Το γεγονός ότι ο Τόσκας πρέπει να παρουσιαστεί στον στρατό την επόμενη Τετάρτη και ο κίνδυνος να χάσει πολλά κρίσιμα ματς στη συνέχεια, τη στιγμή που επιστρέφει την Κυριακή με τη Θήβα από τιμωρία, είναι υπαρκτός και εξέπληξε αρνητικά τον Γιώργο Μποτσιβάλη, που ανέφερε: «Εγώ θέλω την αναβολή στράτευσης 1000%, είναι ένας παίκτης που δεν πρέπει να λείπει». Θυμίζουμε από τον αγώνα της Κυριακής λείπει ο τιμωρημένος Κραγιόπουλος.

Π. Μποτσιβάλης: Δε δικαιούμαι να έχω ένα άτομο στο Δ.Σ.;
Σε ό,τι αφορά τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη επιβεβαίωσε στον ίδιο σταθμό, επειδή δεν κατέστη δυνατόν να συναντηθούν πιο μπροστά με τον κ. Τσεκούρα, πως τον ενημέρωσε την τελευταία μέρα για την κατάθεση υποψηφιότητας και πως ποτέ δεν προαναγγέλλει κάτι.

«Ο Μποτσιβάλης στηρίζει τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ερασιτέχνη από το 2011. Ποτέ δε σταμάτησα και ποτέ θα δε θα σταματήσω να βοηθάω. Δηλώνω ότι από τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες θέλω να είναι ένα άτομο στο συμβούλιο και αν εκλεγεί άλλος να είναι αναπληρωματικός. Δε δικαιούμαι να έχω ένα άτομο στο συμβούλιο; Το 2012 παραιτήθηκε όλο το συμβούλιο και έμεινα με έναν σύμβουλο. Ένας ή ο γιος μου ή εγώ θέλω να είμαστε στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και άλλοι δύο (σ.σ. μαζί με τον κ. Πολύζο) να είναι αναπληρωματικοί. Αυτό δεν είναι μπλοκ.

Στη Γ.Σ. είπα ότι φεύγω από πρόεδρος στο ποδόσφαιρο, αν δεν ανέβει η ομάδα, δεν είπα ότι φεύγω από τον Ολυμπιακό».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.