Γενική Συνέλευση, εκλογές και φιλικό για τους Πελαργούς στην Πορταριά

Το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου

Πάντα κοντά στην Εθνική ομάδα μπάσκετ, ο Σύνδεσμος των Πελαργών παραμένει στις επάλξεις και ετοιμάζεται να επισκεφθεί παράλληλα την Πορταριά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να πραγματοποιήσει την τακτική γενική συνέλευσή του και εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ, όπως και φιλικό παιχνίδι με τον σύνδεσμο βετεράνων καλαθοσφαιριστών Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα, η  ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου θα διεξαχθεί στην Πορταριά Πηλίου και στο ξενοδοχείο PILION TERRA HOTEL, την Κυριακή 12 Μαρτίου, στις 9:30 πμ.  Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα ξεκινήσει στον ίδιο τόπο, την ίδια ημέρα στις 10:30 πμ, οποιοσδήποτε κι αν είναι ο αριθμός των παρόντων μελών.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης καθορίστηκαν ως εξής:

  1. Εκλογή Προέδρου Γ.Σ. και Εφορευτικής Επιτροπής.
  2. Διοικητικός απολογισμός πεπραγμένων ετών 2021-22 και 2022-2023.
  3. Οικονομικός ισολογισμός και απολογισμός ετών 2021-22, 2022-2023 και Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  4. Συζήτηση και ψηφοφορία για έγκριση απολογισμών.
  5. Ερωτήσεις – τοποθετήσεις μελών, ψηφοφορία σε θέματα που τέθηκαν στη ΓΣ.
  6. Αρχαιρεσίες για εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Όσον αφορά το φιλικό με τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές Μαγνησίας, αυτό θα διεξαχθεί το Σάββατο στο κλειστό της Πορταριάς, με ώρα έναρξης τις 17:00. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο να βρεθεί, συντελώντας στη συγκέντρωση τροφίμων που θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο του αγώνα, τα οποία θα διατεθούν σε συσσίτια ενοριών του Βόλου. Όσον αφορά το φιλικό με τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές Μαγνησίας, αυτό θα διεξαχθεί το Σάββατο στο κλειστό της Πορταριάς, με ώρα έναρξης τις 17:00.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο να βρεθεί, συντελώντας στη συγκέντρωση τροφίμων που θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο του αγώνα, τα οποία θα διατεθούν σε συσσίτια ενοριών του Βόλου. Σίγουρα, πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση, που αξίζει της στήριξης όλων όσοι έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο κλειστό της Πορταριάς το ερχόμενο Σάββατο, με τους διοργανωτές να σημειώνουν ότι και η πιο μικρή ποσότητα τροφίμων μπορεί ν’ αποδειχθεί πολύτιμη για συνανθρώπους μας με αυξημένες ανάγκες που δεν μπορούν να τις καλύψουν.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.