Για το πρώτο από τα τρίποντα σωτηρίας ο Ολυμπιακός Βόλου

Επιστρέφει στη φυσική του έδρα μετά τις 22 Οκτώβρη ο Ολυμπιακός Βόλου, όταν και επικράτησε των Σελλάνων με 2-1 με γκολ στις καθυστερήσεις.
Οι ερυθρόλευκοι γυρίζουν στο ΕΑΚ, για να δώσουν εκεί τα τρία τελευταία τους παιχνίδια, που είναι όλα εντός, ώστε να δοθεί σε μία πολύ περισσότερο ποδοσφαιρική έδρα, σε σχέση με το Πανθεσσαλικό, άλλη ώθηση στους παίκτες της ομάδας και να νιώσει ο αντίπαλος μεγαλύτερη πίεση.
Πρώτος αντίπαλός τους σε ματς επιβίωσης την Κυριακή ο Αμβρυσσέας Διστόμου, που βρίσκεται έναν πόντο πάνω από τη βολιώτικη ομάδα, η οποία είναι στους 30 βαθμούς, δηλαδή στο +2 από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Το συγκρότημα του Μίκι Τσίρκοβιτς έχει κι αυτό να κάνει το ρεπό του, οπότε αν ο Ολυμπιακός καταφέρει και κερδίσει, όχι μόνο βάζει από κάτω τους Βοιωτούς και τους ξεπερνά κατά δύο βαθμούς, αλλά κρατά την τύχη στα χέρια του μετά στον απόλυτο βαθμό. Κι αυτό γιατί με δύο άλλα τρίποντα κόντρα σε Διγενή Νεοχωρίου και Γ.Σ. Αλμυρού πάλι στο «σπίτι» του, υποσκελίζει στο τέλος εκτός από τον Αμβρυσσέα, που το ταβάνι του θα είναι μετά οι 37 πόντοι, και τον Ρήγα Φεραίο, που το ανώτερο που μπορεί να φτάσει είναι επίσης στους 37 πόντους.

Άρα με δεδομένο ότι Βελούχι, Οπούντιος, Αχιλλέας Φαρσάλων και Διγενής θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία (οι δύο τελευταίες έχουν μόνο μαθηματικές, αλλά καμία ρεαλιστική ελπίδα) και πέφτουν έξι ομάδες, αυτό σημαίνει ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής, που δυστυχώς, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες από Θήβα, Νίκη και ΝΠΣ Βόλος, είναι αυτός που απέμεινε.
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στη συμπεριφορά του κόσμου, καθώς οποιαδήποτε παρεκτροπή, ακόμη και μικρή, μπορεί να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης. Για το ματς με τον Αμβρυσσέα η διοίκηση όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ, ενώ στις αδιάθετες θέσεις των VIP (δερμάτινα καθίσματα) η τιμή θα είναι 15 ευρώ, τη στιγμή που γυναίκες και παιδιά από 12 ετών και άνω θα πληρώσουν 5 ευρώ.

Διαιτητής της συνάντησης, που αρχίζει στις 15.00, θα είναι ο Λαρισαίος Τσιτσανούδης, που έχει αφήσει με καλές αναμνήσεις φέτος τον Ολυμπιακό, αφού αυτός διηύθυνε τον αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο, στον οποίον ήρθε η πιο ευρεία νίκη του Ολυμπιακού Β. έως τώρα με 3-0.

Πάει στο ματς με τον Αμβρυσσέα χωρίς ούτε μία προπόνηση στο ΕΑΚ!
Μπορεί τα προβλήματα του Λάκη Μπακάλη για το ματς της χρονιάς, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, με τον Αμβρυσσέα, να είναι λίγα, αφού αφορούν μόνο στην απουσία του τιμωρημένου Σάββα και φυσικά του Κόλα, που μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεσή του δεν αγωνίζεται, αλλά σίγουρα ο Βελεστινιώτης τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου δε θα ήθελε να πάει η ομάδα του στο ματς της Κυριακής χωρίς ούτε μία προπόνηση στο γήπεδο που θα αγωνιστεί.
Οι ερυθρόλευκοι, παρότι ήθελαν και ήταν επιβεβλημένο, δεν κατάφεραν τελικά να προπονηθούν στο «Τάκης Συνετόπουλος», με την προπόνηση της Παρασκευής να γίνεται στην Άλλη Μεριά, ενώ σήμερα Σάββατο το τελευταίο χαλάρωμα θα γίνει στο Πανθεσσαλικό. Σίγουρα το γεγονός αυτό δεν άρεσε καθόλου ούτε στην τεχνική ηγεσία ούτε στους παίκτες, αφού έπρεπε να συνηθίσουν στον αγωνιστικό χώρο και ειδικά στη τελευταία προπόνηση, που γίνεται πολλή εξάσκηση στα τελειώματα και δίτερμα ήταν άκρως απαραίτητο να πατήσουν οι ποδοσφαιριστές το χορτάρι του ΕΑΚ, που όλοι γνωρίζουν ότι είναι αρκετά διαφορετικό απ’ αυτό του Πανθεσσαλικού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.