H κοπή πίτας του Kyokushinkai Karate Βόλου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αθλητικού συλλόγου Kyokushinkai Karate Βόλου παρουσία αθλητών, γονέων και φίλων του συλλόγου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο σύλλογος συνεχάρη και βράβευσε τους πρωταθλητές του για τις επιτυχίες τους σε πανελλήνια, βαλκανικά και ευρωπαϊκά ρωταθλήματα του 2019 και είναι οι εξής: Στεφάνου Μάριος, Μάνια Νικολέτα, Τσιμπερίδης Στέργιος, Μπουτσιουρής Θωμάς, Μανιώτης Άγγελος, Κουτσούμπας Κων/νος, Κελαϊδώνης Κων/νος, Δεληγιάννης Νικόλαος, Σανιδά Νάντια, Κατσαμπέκη Βασιλική.

Στη συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα με επιδείξεις του Kyokushinkai Karate από τμήματα του συλλόγου που παρουσίασαν δυναμικές και θεαματικές τεχνικές εκτάκτου ανάγκης και αυτοάμυνας.

Επίσης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε από τον κ. Ιωάννη Στεφάνου απονομή ιαπωνικού διπλώματος μαύρης ζώνης 1ου Dan, στον εκπαιδευτή του Ηρακλείου Κρήτης Μιχάλη Σηφάκη, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία στην διάδοση του δυναμικού Kyokushinkai Karate στην Κρήτη, έχοντας πάντα στο πλευρό του την υποστήριξή του ως εκπροσώπου, αλλά και του τεχνικού διευθυντή και διεθνούς πρωταθλητή Μάριου Στεφάνου. Τυχερός της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν η αθλητής  Κελαϊδώνης Κων/νος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.