H πρώτη απώλεια της ΕΠΣΘ: Αποσύρεται η Μακρινίτσα!

Με οκτώ ομάδες μένει ο πρώτος όμιλος της Α’ τοπικής κατηγορίας

Σαν «βόμβα» έπεσε χθες το βράδυ η ανακοίνωση του ΔΣ της ΑΕ Μακρινίτσας, που έκανε γνωστό την αναστολή λειτουργίας του συλλόγου, παρά το ότι η ομάδα συμπεριλήφθηκε κανονικά στο πρόγραμμα της Α’ ΕΠΣΘ, ενώ έχει καταθέσει και τα δελτία των ποδοσφαιριστών στην Ένωση!

«Το ΔΣ της ΑΕ Μακρινίτσας αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, λόγω των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και λόγω των αγωνιστικών προβλημάτων που προέκυψαν κατά  την διάρκεια της  προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο» αναφέρει η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στα social media, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά, ειδικά για το ξαφνικό της απόφασης, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ.

Πάντως, είναι δεδομένο ότι μέχρι πρότινος η διοίκηση έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου η ομάδα να έχει ένα αξιοπρεπές ρόστερ στην Α’ ΕΠΣΘ, έστω και αν καταγράφονταν απουσίες λόγω υποχρεώσεων από τις προπονήσεις, κατέθεσε τα δελτία της ΕΠΣΘ, ενώ είχε εγγραφεί και στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ, προκειμένου να πάρει και την επιχορήγηση λόγω covid. Γι’ αυτό και το ξαφνικό της απόφασης εκπλήσσει έντονα.

Βέβαια, χρόνος για ν’ αναθεωρηθεί η απόφαση υπάρχει, αφού η κάθε ομάδα αποβάλλεται από το εκάστοτε πρωτάθλημα εάν δεν πάρει μέρος σε τρία παιχνίδια. Σε κάθε περίπτωση πάντως το σε βάρος της 3-0 άνευ αγώνος θα ισχύσει κανονικά, εφόσον μπήκε στην κλήρωση όπως αναφέρουν στελέχη της ΕΠΣΘ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.