«Ή είμαστε Νίκη ή δεν είμαστε, χρειάζεται κοινή γραμμή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων»

Τονίζει στο magnesiasports ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιος Φάτσης

Μία σημαντική δήλωση έκανε στο magnesiasports ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Στέργιος Φάτσης, με τον σύλλογο να έχει επανέλθει στην προ εκλογών κανονικότητα, όπως και ο ίδιος στα καθήκοντά του.

Ο κ. Φάτσης με αφορμή το συμβούλιο του Ερασιτέχνη που θα συγκληθεί σήμερα αργά το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό με τη συμμετοχή και της ΠΑΕ Νίκη τονίζει ότι όλα τα προβλήματα πρέπει να αντιμετωπιστούν από κοινού, γιατί η Νίκη είναι ενιαία.

Αναλυτικά η δήλωση του Στέργιου Φάτση: «Σήμερα στα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικό θα κάνουμε συμβούλιο με διευρυμένη θεματολογία.

Θα μιλήσουμε και για το μπάσκετ και το γίνεται μετά την παραίτηση Βλιώρα και για το ποδόσφαιρο και το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Ασχετα, αν αφορά στην ΠΑΕ, εμείς από δω και πέρα θα το αντιμετωπίσουμε ως ενιαία Νίκη, αυτός είναι ο στόχος μας. Πρέπει να συσπειρωθούμε. Βλέπουμε και κάποια γήπεδα πιο κοντινά από Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Και οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη βοηθούν την ΠΑΕ και πρέπει και οι άνθρωποι της ΠΑΕ να έρθουν πιο κοντά στον Ερασιτέχνη και να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα μαζί. Μπορεί το πρόβλημα με το ποδόσφαιρο σε ό,τι αφορά στις εγκαταστάσεις να μεταφερθεί σε όλον τον σύλλογο και για μένα επομένως πρέπει να υπάρχει μία κοινή γραμμή στον οργανισμό που λέγεται Νίκη Βόλου, για να αντιμετωπίσουμε ό,τι προβλήματα μας προκύψουν. Αυτός είναι και ο στόχος του σημερινού συμβουλίου. Πώς μπορούμε δηλαδή να θωρακίσουμε τον σύλλογο και σε επίπεδο επαγγελματικής ομάδας και σε επίπεδο ερασιτεχνικών τμημάτων. Χρειάζεται η βοήθεια όλων, δεν θα τρέχει ο καθένας μόνος του να «βγάλει το φίδι από την τρύπα». Ή είμαστε Νίκη ή δεν είμαστε. Μπορεί να το καταλάβαμε και αργά».

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.