Η Λαμία έκανε το «μπαμ» με Λόνγκο

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαμουέλε Λόνγκο, ο οποίος είχε ήδη περάσει από όλες τις εξετάσεις κι έκανε προετοιμασία με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο 31χρονος Ιταλός επιθετικός είναι ιδιαίτερα έμπειρος έχοντας αγωνιστεί σε Serie A και La Liga, φτάνοντας να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ στην Ιταλία.

Την περασμένη περίοδο φόρεσε τη φανέλα της ολλανδικής Ντόρντρεχτ, με την οποία κατέγραψε 37 συμμετοχές, 12 γκολ και 3 ασίστ.

Η ανακοίνωση:«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 31χρονο (12-01-1992) επιθετικό, Samuele Longo, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Ντόρντρεχτ στην δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας έχοντας 37 συμμετοχές, πετυχαίνοντας συνολικά 12 γκολ και 3 ασίστ.

Ο πολύπειρος Ιταλός φορ, έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο σε Ιταλία και Ισπανία έχοντας αγωνιστεί στις ομάδες Νέων των Τρεβίζο, Πιατσέντζα, Τζένοα, Ίντερ, στην πρώτη ομάδα της Ίντερ, σε Εσπανιόλ, Βερόνα, Ράγιο Βαγεκάνο, Κάλιαρι, Φροζινόνε, Χιρόνα, Τενερίφη, Ουέσκα, Κρεμονέζε, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Βενέτσια, Βιτσέντζα και Μόντενα.

Επίσης ο Longo έχει αγωνιστεί σε όλες τις “μικρές” Εθνικές ομάδες της Ιταλίας, έχοντας μάλιστα φορέσει 17 φορές το Εθνόσημο της U21, πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.