Η Μαρίζα Αμεραλή του ΝΟΒΑ τρίτη στην Ευρώπη

Οι αθλήτριες του ελεύθερου ομαδικού
Στο Ελεύθερο Ομαδικό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων-Κορασίδων

Με μια ακόμα μεγάλη διάκριση για την Ελλάδα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/5) το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων-Κορασίδων, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, καθώς η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ελεύθερο Ομαδικό.

Η ομάδα μας, με τις Μαρίζα Αμεραλή του Ναυτικού Ομίλου Βόλου Αργοναύτες, Φαίδρα Χρυσού, Αναστασία Καραγιάννη, Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη, Μυρτώ Μαγκαναράκη, Ηλέκτρα Ράπτη, Δανάη Τσαπραλή, Μυρτώ Γεωργία Ζαγγανά, εκτέλεσε εξαιρετικά το πρόγραμμά της-χορογραφία με θέμα «ο Χειμώνας», σε μουσική «Unsolved case»-και πήρε συνολική βαθμολογία 322,0557 β., που την κατέταξε 3η στην Ευρώπη και την ανέβασε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ιταλία με 323,3829 β. και το ασημένιο η Ισπανία με 322,3358 β.

Συνολικά, η ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατέκτησε τέσσερα μετάλλια: δύο ασημένια, με την Ισμήνη Καραβασίλη στο σόλο και την ίδια μαζί με την Ηλέκτρα Ράπτη στο ντουέτο, και χάλκινα στο μικτό ντουέτο με τον Στέλιο Κουκουσέλη-Φούσκη και τη Δανάη Τσαπραλή και στο ομαδικό. Επίσης, πήρε και την 3η θέση στη βαθμολογία του Comen Cup, που γινόταν παράλληλα με το Ευρωπαϊκό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.