Η μεγάλη τρύπα στον δημοσιογραφικό… πάγκο της Νεάπολης

Το γήπεδο της Νεάπολης πρέπει να παραδοθεί όπως ακριβώς παραλήφθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, σύμφωνα με τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και την απόφαση παραχώρησης του γηπέδου που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», αλλά είναι άξιο απορίας γιατί πρέπει να παραμένουν κάποια θέματα άλυτα, και κάποιες υποδομές σε κακή κατάσταση.

Η εικόνα, είναι από τα δημοσιογραφικά θεωρεία, που μόνο σε λειτουργική κατάσταση δεν είναι. Βασικά, δεν είναι καν δημοσιογραφικά θεωρεία, αλλά ένας πάγκος, λίγες πρίζες για ηλεκτροδότηση, και κάποιες καρέκλες, που σε εποχής προ covid μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν αρκεί οι δημοσιογράφοι να είναι ο ένας πάνω στον άλλον. Τώρα, στην εποχή του κορωνοϊού δεν είναι σε καμία περίπτωση λειτουργικά.

Όπως βέβαια φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία, πέρα από τη στενότητα του χώρου, προέκυψε και μία τρύπα από την οποία χωρά να περάσει και υπολογιστής και καρέκλα και δημοσιογράφος μαζί! Αυτό προφανώς και δεν δημιουργήθηκε χθες, αυτό προφανώς και δεν έχει διορθωθεί από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, και  όπως προβλέπει η σχετική συμφωνία, δεν είναι υποχρέωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να διορθωθεί. Βέβαια, η ΠΑΕ μπορεί να δώσει λύση, αλλά σε κάθε περίπτωση έπρεπε οι αρμόδιοι να έχουν φροντίσει να παραδώσουν το γήπεδο σε καλή κατάσταση στο σύνολό του και όχι μόνο σε συγκεκριμένους τομείς.

Εικόνες του έτους 2021 κατά τ’ άλλα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.