Η οικογένεια Αντετοκούνμπο στο πλευρό της Καρδίτσας!

Ο πλημμυρόπληκτος Νομός Καρδίτσας και η πρωτεύουσα πόλη του προσπαθούν να βγουν από τις λάσπες και το νερό που άφησε πίσω του ο Ιανός και βρίσκουν συμπαραστάτες σ’ αυτό το δύσκολο για τους κατοίκους χρονικό διάστημα. Σύμφωνα μάλιστα και με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα μπάσκετ του ΑΣ Καρδίτσας, στο πλευρό των Καρδιτσιωτών στέκεται εμπράκτως η οικογένεια Αντετοκούνμπο!

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επικοινώνησε με μέλη του ΑΣΚ και ήδη δρομολογείται αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στην περιοχή! Χαρακτηριστικά αναφέρονται τα εξής: «Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά. Προσωπικά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον ΑΣ Καρδίτσας, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών. Ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη».