Η οπαδική βλακεία νικά και τον κορωνοϊό, συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

Μπορεί στην Ελλάδα να υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αλλά κάποιοι αμετανόητοι δείχνουν να μην καταλαβαίνουν.

Κάτι που εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, μετά το οπαδικό επεισόδιο που σημειώθηκε περίπου στις 00:30 στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο ατόμων, όπως αναφέρει το Thessnews.gr.

Πρόκειται για δυο ημεδαπούς οι οποίοι, μαζί με άλλα άτομα, με προφανή οπαδικά κίνητρα μετέβησαν έξω από πολυκατοικίας της περιοχής και πέταξαν πέτρες και βεγγαλικά σε διαμερίσματα, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε μπαλκονόπορτες δυο διαμερισμάτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να φώναξαν και συνθήματα.

Σε βάρος των δύο ατόμων σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, παράβαση του νόμου «περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και παράβαση του Νόμου περί όπλων».

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ τους βεβαιώθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για κίνηση χωρίς τη σχετική βεβαίωση.