Η παρουσία Φλώρου, Οικονόμου και Νασιάκου της Νίκης στο Πανελλήνιο Ανωμάλου

Στην παρουσία τριών αθλητριών του στο Πανελλήνιο Ανώμαλου Δρόμου αναφέρεται το τμήμα στίβου της Νίκης με δελτίο Τύπου.
Αναλυτικά: “Την Κυριακή 25/2/2024 πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου στην Πηγή Τρικάλων με τη συμμετοχή τριών αθλητριών μας.
Η Έφη Φλώρου με προσεκτική και συγκρατημένη τακτική κατάφερε να τερματίσει στα 8χλμ. Γυναικών στην 7η θέση και με επίδοση 28’21”, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα πως στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ημιμαραθώνιου Δρόμου της Αθήνας, εκεί όπου θα αναμετρηθεί με τις κορυφαίες αθλήτριες της αντοχής, όλα είναι πιθανά για μία διάκριση.
Στα 2χλμ.Κ16 Γυναικών η Αναστασία Οικονόμου και η Έλσα Νασιάκου κατέλαβαν την 74η θέση με χρόνο 7’55” και την 96η θέση με χρόνο 8’10” αντίστοιχα ανάμεσα σε 129 συμμετέχουσες αθλήτριες.
Και οι δύο αθλήτριες μας με βάση τις ατομικές τους επιδόσεις θα μπορούσαν να σκαρφαλώσουν σε πολύ καλύτερες θέσεις, αλλά το βάρος και η πίεση του έντονου και επίπονου αγώνα περιόρισε τη δυναμική τους.
Τις αθλήτριες συνόδευσαν οι προπονητές μας Παύλος Παρασκευόπουλος και Βάσω Κολλυμένου.
Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας για την προσπάθεια τους και με το βλέμμα πλέον στραμμένο στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που θα διεξαχθεί στις 10/3/2024 ευχόμαστε στην Έφη Φλώρου καλή επιτυχία στον επόμενο της αγώνα!”
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.