Η σκέψη στο επόμενο παιχνίδι για τη Νίκη

Υποδεχόμενη την Τετάρτη τον ΠΑΟΚ Β’

Ότι η ομάδα του δεν θα χαριστεί σε κανέναν και ότι όποιος αντίπαλος είναι άξιος ας την κερδίσει ήταν το μήνυμα που έστειλε ο προπονητής της Νίκης Βόλου Αλέκος Βοσνιάδης μετά την επικράτηση των «κυανόλευκων» 2-1 στη Νεάπολη σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου το περασμένο Σάββατο, και ήδη όλοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’ στο Πανθεσσαλικό.

Εμβόλιμη αγωνιστική και συγκεκριμένα η 29η έχει προγραμματιστεί λοιπόν για την Τετάρτη, με το παιχνίδι να αρχίζει στις 15:00, και τη Νίκη να έχει ήδη αρχίσει την προετοιμασία της, αφού ο χρόνος είναι περιορισμένος. Το πρόγραμμα της Κυριακής είχε αποκατάσταση για όσους έπαιξαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και δυνατή όπως χαρακτηρίζεται προπόνηση γι’ αυτούς που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στο ντέρμπι του Βόλου. Από την άλλη το πρόγραμμα της Δευτέρας είχε αποκατάσταση για όλους τους παίκτες, με το τεχνικό επιτελείο πάντως να μετράει και πάλι απουσίες.

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’ δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Αντόνιο Ροχάνο αλλά και δύο παίκτες λόγω συμπλήρωσης επτά κίτρινων καρτών. Ο λόγος για τους Μέτσε και Κυριακίδη, με τον πρώτο να εκτίει την πρώτη από τις αγωνιστικές της ποινής που του αναλογεί, ενώ θα είναι η δεύτερη αγωνιστική για τον Κυριακίδη, οπότε θα κλείσει γι’ αυτόν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Συγκρατημένη αισιοδοξία

Η επικράτηση επί του Ολυμπιακού Βόλου έφερε ακόμη μεγαλύτερα χαμόγελα στις τάξεις της Νίκης Βόλου, ωστόσο ο Αλέκος Βοσνιάδης φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους, τονίζοντας: «Συνεχίζουμε ήρεμα και πάμε παρακάτω».

Γενικότερα πάντως υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η Νίκη θα τερματίσει μέσα στην πρώτη τετράδα της τελικής βαθμολογίας, βάζοντας έτσι τις βάσεις για κάτι καλύτερο την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο αυτό που προέχει είναι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Παναγιώτη Παναγιωτίδη, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια του ίδιου και των συμπαικτών του. «Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και ελπίζω να μας στηρίξει και στη συνέχεια ο κόσμος. Θεωρώ ότι τους κάναμε υπερήφανους με τη νίκη μας και περιμένουμε να βρεθούν στο γήπεδο για να μας στηρίξουν» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.