Ίδρωσε αλλά κέρδισε ο Κένταυρος Αγριάς

28-27 τον ΑΟ Πολιτείας

Μπορεί να χρειάστηκε να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια αλλά τελικά κέρδισε ο Κένταυρος Αγριάς, αφού το Σάββατο (1/4) νίκησε στο ΕΑΚ Βόλου τον ΑΟ Πολιτείας και πέτυχε την τρίτη διαδοχική του νίκη στον Α’ Υποόμιλο των αγώνων κατάταξης.

Σε όλο το παιχνίδι οι νεαροί παίκτες του Θοδωρή Παπαδόπουλου είχαν το προβάδισμα στο σκορ και έφτασαν στο σημείο να προηγηθούν με πέντε τέρματα. Η έλλειψη συγκέντρωσης όμως και οι λανθασμένες επιλογές στα τελευταία λεπτά αναπτέρωσαν τις ελπίδες των φιλοξενούμενων. Στο τέλος όμως, ο ομάδα της Μαγνησίας κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα με διαφορά ενός τέρματος.

Ο Κένταυρος είχε την τύχη να έχει σε πολύ καλή μέρα τον Θάνο Λαζάρου που χρίστηκε πρώτος σκόρερ με 9 τέρματα, όπως και τον αρχηγό του Κώστα Χιώτη που με εξαιρετικά ποσοστά πέτυχε 8 τέρματα. «Είναι απαραίτητό να γίνει αναφορά και στην πολύ καλή παρουσία του νεαρού Διονύση Μιχαλόπουλου όπου έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής σε άμυνα και επίθεση» αναφέρει ο σύλλογος σε σχετική ανακοίνωση.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί κανονικά για την επίτευξη του φετινού στόχου, που δεν είναι άλλος από την κατάληψη της 5ης θέσης στον πρώτο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Η διακύμανση του σκορ ανά πεντάλεπτο: 4-3, 6-5, 8-5, 9-6, 10-9, 13-10, 15-13, 20-15, 24-20, 26-21, 27-24, 28-27.

Για τον Κένταυρο Αγριάς αγωνίστηκαν οι Κούπας, Χανιάς, Αντωνιάδης 4, Χαλκιάς, Λαζάρου 9, Καλαποδάς, Ζαμάνης 4,Λαζαρίδης, Πάσχος, Λαζαρίδης, Ελευθεριάδης, Χιώτης 8, Μιχαλόπουλος 3 και Λαγδός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.