Ικανοποίηση στη Νίκη Βόλου για την υψηλή θέση στην ανεπίσημη αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ

32η πανελλαδικά και 2η στη Θεσσαλία

Μετά το σχετικό δημοσίευμα του «Magnesiasports», ήρθε και η ανακοίνωση του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου, με τους συντελεστές του να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την κατάληψη της 32ης θέσης, της υψηλότερης από την ημέρα λειτουργίας του, που κατέλαβε το τμήμα σύμφωνα με την ανεπίσημη αξιολόγηση των σωματείων του ΣΕΓΑΣ για το 2022.

μάλιστα, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι σε επίπεδο Μαγνησίας, το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου είναι πρώτο και δεύτερο σε επίπεδο Θεσσαλίας.

επίσης φιλοξενούνται δηλώσεις των προπονητών της αγωνιστικής ομάδας, Παύλου Παρασκευόπουλου και Αποστόλη Βλαχάβα, με τις οποίες εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την κατάταξη του τμήματος και τις επιδόσεις των αθλητών. 

Σε δηλώσεις του ο Παύλος Παρασκευόπουλος φέρεται ν’ αναφέρει ότι: «Είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογος μας βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Για εμάς αποτελεί ιδιαίτερη ικανοποίηση κι επιτυχία, ο σύλλογος να καταφέρνει να βρίσκεται στα πρώτα σωματεία σε πανελλαδικό επίπεδο. Ο χάρτης των σωματείων που πρωταγωνιστούν έχει διαφοροποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Παραδοσιακά σωματεία έχουν δώσει τη θέση του σε συλλόγους από την περιφέρεια και αυτό δείχνει τη βαρύτητα που δίνεται στον ερασιτεχνικό Αθλητισμό και στον στίβο οι αθλητικοί σύλλογοι αλλά και η απήχηση που έχει στη νεολαία ο Στίβος».

Επίσης, αναφέρεται και στις καταστάσεις που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και να διαχειριστούν την περίοδο της πανδημίας οι σύλλογοι. Όπως δήλωσε: «Προσπαθούμε να κάνουμε πιο μεθοδικά και επιστημονικά τη δουλειά μας, όσο μας το επιτρέπουν εξωγενείς παράγοντες, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία και στην υλικοτεχνική υποδομή».

Από την πλευρά του ο Αποστόλης Βλαχάβας, φέρεται μεταξύ άλλων να κάνει λόγο για ρεκόρ κατάταξης: «Πέρυσι ήμασταν ενθουσιασμένοι που είχαμε μπει στην 50άδα. Φέτος ανεβήκαμε ακόμη πιο ψηλά, ανάμεσα σε σωματεία που έχουν πολύ μεγαλύτερο αριθμό αθλητών και αθλητριών».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι καθοριστική ήταν και η συμβολή της προπονήτριας Ηλιάνας Σταυρουλάκη, υπεύθυνη για τα αθλήματα ρίψεων.

Ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου Γιώργος Τάκης δηλώνει τέλος από την πλευρά του: «Το αποτέλεσμα αυτό, έρχεται ως επιβράβευση των κόπων μας, των προσπαθειών μας και των ενισχυτικών κινήσεων στις οποίες προχωρήσαμε με νέους και πολλά υποσχόμενους αθλητές και αθλήτριες που έχουμε ενσωματώσει στην οικογένειά μας. Μέσα από καθημερινή δουλειά αλλά και ημερίδες διαπαιδαγωγούμε αθλητές με ήθος, αρχές, ψυχική δύναμη και αγωνιστικό πείσμα. Είναι η καλύτερη στιγμή του τμήματός μας, μέχρι την επόμενη». 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.