Ικανοποίηση στον Νικόμαχο για τις επιτυχίες Φραδέλου-Τόρη

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Νικόμαχου Βόλου για τις επιτυχίες των αθλητών του Χρήστου Φραδέλου και Ευάγγελου Τόρη στο Πανελλήνιο Ανδρών-Γυναικών.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος: «Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων ετών κατάφεραν δύο αθλητές του αθλητικού συλλόγου Νικόμαχου Βόλου στο απαιτητικό και πλέον πιο δύσκολο εγχώριο πρωτάθλημα, αυτό του Πανελληνίου Ανδρών-Γυναικών Tae Kwon Do που έγινε στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 20 Απριλίου.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν οι τοπ αθλητές όλων των συλλόγων σε όλες τις κατηγορίες και ο Νικόμαχος Βόλου κατάφερε να πλασαριστεί ως τέταρτος καλύτερος σύλλογος σε όλη την Ελλάδα στις κατηγορίες Ανδρών Γυναικών, κατακτώντας ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο καθώς και μία 5η πανελλήνια θέση.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής Φραδέλος Χρήστος στην Ολυμπιακή κατηγορία -80 κιλών, ο οποίος είναι φοιτητής στο πρώτο έτος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων κερδίζοντας όλους τους αγώνες και τον τελικό με εξαιρετική μαχητικότητα. Είναι αξιοσημείωτο να αναφέρουμε ότι είναι το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε κατηγορία Ανδρών που παίρνει βολιώτικος σύλλογος τα τελευταία χρόνια.

Επίσης το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής του Νικόμαχου Βόλου και φοιτητής στο Πολυτεχνείο Θεσσαλίας στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τόρης Ευάγγελος μετά από τέσσερις καταπληκτικούς αγώνες και χάνοντας στον τελικό κυριολεκτικά στη λεπτομέρεια σε μία από τις πιο δύσκολες ολυμπιακές κατηγορίες, σε αυτή των -58 κιλών.

Στην πέμπτη Πανελλήνια θέση παρέμεινε ο αθλητής του Νικόμαχου Σανιδάς Αθανάσιος, χάνοντας στις λεπτομέρειες και για λίγο το μετάλλιο.

Η χαρά είναι πολύ μεγάλη για όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και κυρίως για τους προπονητές οι οποίοι και αυτοί ως αθλητές είχαν αρκετές φορές στεφθεί ασημένιοι και χάλκινοι πανελληνιονίκες και τώρα βλέπουν τους αθλητές τους να κάνουν το ίδιο και να τους ξεπερνάνε και περισσότερο στις διακρίσεις. Οι διακρίσεις αυτές αποδεικνύουν το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο  προπόνησης που γίνεται και που κατέχει ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια.

Ο πρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Tae Kwon Do Ζαχαράκης Βασίλειος καθώς και σύσσωμο το ΔΣ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και προπονητές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.