Ιμεράι: Μην αναφέρουν ξανά το όνομά μου τσιράκια και εντολοδόχοι

Αποστομωτική απάντηση έδωσε ο Νίκος Ιμεράι στα όσα υποτιμητικά για τον ίδιο (και τον Παντελή Πρόγκνι) ακούστηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή, χαρακτηρίζοντας τους δημοσιογράφους της εξαρτώμενους, εντολοδόχους και τσιράκια, ενώ επισημαίνει ότι οι άντρες δεν αλλάζουν ομάδα. Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του πρώτου αντιπροέδρου της Νίκης Β.:

«Αγαπητοί φίλοι, σε αναφορά εντολοδόχων εξαρτώμενων δημοσιογράφων τηλεοπτικού σταθμού αναφέρθηκαν με ρατσιστικά σχόλια προς το πρόσωπό μου, με απώτερο σκοπό να διαταράξουν τις σχέσεις μου με τους φίλους της ομάδας μας, θέλω να δηλώσω σε όλους τους φίλους της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ και ΜΟΝΟ ότι είμαι υπερήφανος τόσο για τη χώρα καταγωγής μου, όσο και για τη νέα μου πατρίδα, τη χώρα που ζω εργάζομαι και ασχολούμαι επιχειρηματικά δεν είμαι περισσότερο Νικιώτης από εσάς όμως, όταν ακούω τον ύμνο της ομάδας μας “μέσα από τα σπλάχνα της προσφυγιάς”, ειλικρινά ανατριχιάζω.

Θα είμαι στη ΝΙΚΗ όσο οι φίλαθλοι της με αποδέχονται, όπως σήμερα, και δεν πτοούμαι από “τσιράκια ” που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα. Αυτούς δεν τους επιτρέπω να ασχοληθούν και να αναφερθούν ξανά στο όνομα μου, την οικογένειά μου, την καταγωγή μου, την πατρίδα που εργάζομαι, τη γνήσια ομάδα ομάδα που εκπροσωπώ διοικητικά, γιατί όλα τα παραπάνω με κάνουν περήφανο, καθώς έχουν επιτευχθεί με αγώνα με κόπο και με καθημερινή πολύωρη εργασία και η επένδυση μου στη Νίκη είναι με χρήματα “δουλεμένα ” ούτε μαύρα, ούτε κίτρινα, ούτε ξεπλυμένα στοιχηματικά. Γι’ αυτό είμαι περήφανος και ευχαριστημένος από την αποδοχή στην κοινωνία της πόλης μας. Άραγε εσείς γιατί μπορείτε να είστε υπερηφανοί;

Σημείωση: Οι άνδρες δεν αλλάζουν ποτέ ομάδα σε όλες τις χώρες του κόσμου»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.