Ινφαντίνο και Τσέφεριν θέλει να δει ο Βασιλειάδης

Μια σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνάντηση έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου στη Ζυρίχη, ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και αξιωματούχους της FIFA.
Πρόθεση του πολιτικού προϊσταμένου των σπορ στη χώρα μας είναι πάντως να δει στην ίδια συνάντηση τόσο τον πρόεδρο της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο όσο κι εκείνον της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από μια εις βάθος συζήτηση για όλα τα εκκρεμή θέματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, από τον εκλογικό νόμο έως τον ορισμό ημερομηνίας για τις εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Ο κ. Βασιλειάδης διαπιστώνει εν τοις πράγμασι ότι η πρωτοβουλία του για συνάντηση των τεσσάρων «μεγάλων» δεν απέφερε καρπούς, καθώς ο «πόλεμος» μαίνεται ανεξέλεγκτος με «όχημα» τη διαιτησία, ειδικά μετά τους αγώνες ρεβάνς των ημιτελικών στο Κύπελλο.
Στη συνάντηση θα είναι σίγουρα παρούσα η γενική γραμματέας της FIFA, Φατμά Σαμουρά, στην οποία έχει πια περιέλθει το ζήτημα της Ελλάδας, ίσως δε και ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.