Ίωση ο Μακενγκό, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση στην Καλαμπάκα

Η τελευταία δυνατή προπόνηση πριν το εκτός έδρας ματς με τα Μετέωρα για τη 12η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έγινε τη Νίκη το πρωί της Παρασκευής (14/12) στο Βασδέκειο. Ο Κρις Μακενγκό έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο λόγω ίωσης κι ήταν ο μοναδικός απών, καθώς όλοι οι υπόλοιποι παίκτες συμμετείχαν κανονικά, ακόμη και οι νεαροί Ματθαίου και Σιώμος, που είχαν λείψει την Πέμπτη.

Η Νίκη την Κυριακή είναι βέβαιο ότι θα έχει τη συμπαράσταση πολλών οπαδών της, οι οποίοι όμως δε θα μπορέσουν να κάνουν οργανωμένη μετακίνηση, όπως αποφάσισε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, αλλά θα εκδράμουν μεμονωμένα για την πόλη του Νομού Τρικάλων.

Η απόφαση, που υπογράφεται από τον υφυπουργό κ. Βασιλειάδη, κοινοποιήθηκε μέσω της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας στη Δ.Ε. ποδοσφαίρου και αναφέρει τα εξής: “Αποφασίζουμε την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «Α.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ» στο Δημοτικό Γήπεδο Καλαμπάκας «Βασίλειος Καρακίτσιος» την Κυριακή 16-12-2018 και ώρα 15:00 όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας Ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων «ΜΕΤΕΩΡΑ Α.Σ. – Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ» για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.