Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ: Κλείσιμο της αγωνιστικής σεζόν στο Μαρκόπουλο

Με τέσσερις εκπροσώπους – τους Αμίλια Ανετοπούλου, Σταύρο Ανετόπουλο, Ηλία Κίσσα και Χρύσα Χρυσικού – συμμετείχε ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. στους πανελλήνιους αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας και Υπερπήδησης Εμποδίων που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο στις 3-12/12 κλείνοντας έτσι την αγωνιστική περίοδο για το έτος 2021.

Οι φιλότιμες προσπάθειες αθλητών και αλόγων δεν έφερε τις βραβεύσεις στις οποίες μας έχει συνηθίσει η ομάδα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ., αλλά σίγουρα έφερε πολύ εμπειρία για το μέλλον.

Συνολικά ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. γύρισε με μια 2η, μια 4η  θέση στις κατηγορίες Γ5 και Γ4 αντίστοιχα από την Αιμιλία Ανετοπούλου και μια 9η  και 10η θέση στις κατηγορίες Α3 και Α6 από την Χρύσα Χρυσικού στην ιππική δεξιοτεχνία. Παράλληλα είχαμε μια βράβευση στην Ε κατηγορία αρχαρίων για τη Χρυσικού.

Στα εμπόδια η Ανετοπούλου με τον ίππο Ίωνα κατέλαβαν την 6η θέση στην διαδρομή των νεόλεκτων ίππων, ενώ ο Ηλίας Κίσσας ολοκλήρωσε τις δύο διαδρομές στις οποίες συμμετείχε στο 1,10 μ. και 1,15 μ., καταλαμβάνοντας τη 10η θέση στην πρώτη. Ο Σταύρος Ανετόπουλος ενώ τελείωσε την κατηγορία του 1μ., η πτώση του στο 1,05 μ. δεν του επέτρεψε να τελειώσει τη διαδρομή.

Εντούτοις, οι θεατές καταχειροκρότησαν τον ιππέα για το φίλαθλο πνεύμα του και την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με το άλογό του, το οποίο τον ακολούθησε στην έξοδό του από τον στίβο πιστά.

Με ανακοίνωσή του, το ΔΣ του ομίλου συγχαίρει όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους, τονίζοντας ότι αυτά που μετράνε περισσότερο είναι η υπομονή, η επιμονή και η προσπάθεια. «Τα υπόλοιπα θα έλθουν αργά ή γρήγορα» σημειώνει με τους φίλους, τους αθλητές και τη διοίκηση του συλλόγου να εύχονται Καλές Γιορτές σε όλους.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.