Ήρεμο κλίμα στις εκλογές της ΕΣΚΑΘ και η πλειοψηφία με τον πρόεδρο…

Σε ήρεμο κλίμα όπως περιγράφουν και οι παρευρισκόμενοι, διεξήχθησαν την Κυριακή 2 Ιουλίου οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην ΕΣΚΑΘ, με τον Δημήτρη Ντούγκο να παραδίδει πλέον τον προεδρικό θώκο στον Βάιο Φαλάγγα, που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση, ενώ εκλέχτηκαν και τα οκτώ μέλη του ΔΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου τρία δεν προσήλθαν και συγκεκριμένα ο ΑΣ Φαρσάλων, ο ΓΣ Βόλου και ο ΓΣ Αλμυρού. Επίσης, το ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα στη συνεδρίαση της Τρίτης 4 Ιουλίου.

Πάντως, ιδιαίτερη συζήτηση για το τι προηγήθηκε της εκλογικής διαδικασίας δεν έγινε (μετά και την απόσυρση της υποψηφιότητας Τσούντζουρα για την προεδρία) όπως αναφέρουν και πάλι οι παρευρισκόμενοι, κάποιες αναφορές υπήρξαν για τις χορηγίες και τους πόρους που απαιτούνται στη ΓΣ, και από εκεί και πέρα συνεχίστηκε η διαδικασία μέχρι και την καταμέτρηση των ψήφων.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι όπως φαίνεται η πλευρά του Βάιου Φαλάγγα έχει και την πλειοψηφία στο ΔΣ, έχοντας την υποστήριξη των περισσότερων εκλεγέντων. Άλλωστε με τους Δημήτρη Ντούγκο και Ζήση Δότα έχει συνεργαστεί αρκετά χρόνια, άριστες είναι οι σχέσεις με την Ευγενία Φραγκούλη και θετικό κλίμα υπάρχει και με τον Δημήτρη Καραστάθη, ενώ και με τους κκ Καρακικέ και Χριστούλα υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.