Ηρωική εμφάνιση για την Κ19 της Νίκης, αλλά έχασε στο τέλος

Φάση από το σημερινό παιχνίδι
Με σκορ 1-2 από την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Π. Μαγουλάς

Ηρωική εμφάνιση έκανε για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου της SL2 η Κ19 της Νίκης Βόλου με έντεκα μόλις παίκτες στο πρώτο μέρος και με δέκα στο δεύτερο και μάλιστα οι δύο εξ αυτών συνέχισαν από το 70’ περίπου τραυματίες ως το τέλος.

Παρά την τιτάνια προσπάθεια των παικτών του Δημήτρη Μπράτσου, ο οποίος ήταν με πατερίτσα στον πάγκο λόγω του τραυματισμού που έχει υποστεί στο γόνατο, η Αναγέννηση Καρδίτσας κατάφερε να φύγει με το διπλό από το «Παντελής Μαγουλάς» με σκορ 1-2 και μάλιστα με ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι, που τελικά ξεκίνησαν με 11 παίκτες (σ.σ. υπήρχε φόβος για το αντίθετο λόγω των πολλών προβλημάτων και απουσιών) κέρδισαν τις εντυπώσεις στο πρώτο μέρος και στα μισά του δεύτερου κατόρθωσαν μάλιστα να ανοίξουν το σκορ.

Αυτό έγινε με πέναλτι που κέρδισε ο Σίλελης μετά από συνεργασία του με τον Τόκα βγαίνοντας στο τετ-α-τετ και δεχόμενος ανατροπή. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Μάρκου για το 1-0 στο 67’, με το γκολ να επιτυγχάνεται με αριθμητικό μειονέκτημα της Νίκης, καθώς από το ημίχρονο ο Κοφινάς, επειδή ήταν εξαντλημένος (σ.σ. αγωνίστηκε εμπύρετος) έμεινε εκτός.

Στο 80’ ήρθε η ισοφάριση με τους Σχοινά και Γκάγκα να παίζουν ήδη αρκετά λεπτά τραυματίες.

Η ζημιά για τους Βολιώτες, που δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου έγινε στο 90’.

Όπως καταγγέλλουν οι Βολιώτες χρειάστηκε να υπάρξει τριπλή παράβαση, για να μπει το νικητήριο γκολ της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα τονίζουν ότι αρχικά ο διαιτητής Ρίζος, ενώ ο Σίλελης έχει χτυπήσει στο κεφάλι, δεν διακόπτει το ματς και οι φιλοξενούμενοι βγάζουν σέντρα, την οποία πάει να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Νίκης Διακόσιας, που δέχεται επιθετικό φάουλ. Όμως, οι διαμαρτυρίες σε δευτερόλεπτα έγιναν ακόμη πιο έντονες, καθώς οι γηπεδούχοι έκριναν ότι το γκολ που επιτυγχάνεται είναι με το χέρι και γι’ αυτό δεν έπρεπε να μετρήσει.

Έτσι, το ματς τελείωσε με ένταση και με τη Νίκη ηττημένη για μία ακόμη φορά, μένοντας στο μηδέν βαθμολογικά.

ΝΙΚΗ Κ19 (Δ. Μπράτσος): Διακόσιας, Σπανόπουλος, Σίλελης, Γιωτόπουλος, Τόκας, Μπέγκα, Πέτσης, Σχοινάς, Μάρκου, Γκάγκας, Κόφινας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.