Ισοπαλία 2-2 ο Ολυμπιακός με Κεραυνό

Στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε ισοπαλία (2-2) από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, για την 6η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, παρότι και πάλι ήταν καλύτερος του αντιπάλου.

Ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου άνοιξε το σκορ στο 16΄με κοντινό πλασέ του Φροσύνη, αλλά σχεδόν αμέσως στο 17΄ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1 με μακρινό σουτ του Ντινιωτάκη για να γίνει το 2-1 στο 35΄απο τον Θεοδωρίδη και στο 93΄ηρθε η λύτρωση με χρυσό σκόρερ τον Αλέξανδρο Αναστασίου που ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του, κυρίως στο δεύτερο μέρος αλλά στο πρώτο πλήρωσε κάποια λάθη στην άμυνα!

Το καλό είναι ότι επιτέλους πέτυχε γκολ εκτός έδρας και πρώτη φορά σε αγώνα του σκόραρε δυο φορές αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη αν και καλύτερος στο γήπεδο των Νέων Επιβατών.

Πάντως παρά την ισοπαλία του στην Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός Βόλου δεν ευνοήθηκε και από τα άλλα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έμεινε χαμηλά στην βαθμολογία ισοβαθμώντας με άλλες 3 ομάδες και με 6 βαθμούς λίγο πάνω από την τελευταία θέση.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ: Παπαδόπουλος, Πορτοκαλάς, Ιωσηφίδης (78΄Μουρατίδης), Πολυζάς, Νικολίτσας Γ., Νικολαΐδης, Μεληκιώτης (73΄Σ.Νικολίτσας), Κατσιάκης, Μετάι, Θεοδωρίδης, Φροσύνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος (61΄Θεοδωρόπουλος), Ακριβόπουλος (61΄Σταμπουλής), Παπαϊωάννου, Ψιάνος, Κόλα, Καρατσόλης, Αναστασίου, Ντινιωτάκης, Κατσαγεωργίου(46΄Μυλωνάς).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.