Ισοπαλία για ΝΠΣ Βόλο και Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό

Την πρώτη τους ισοπαλία στα μεταξύ τους πέντε παιχνίδια στο Πανθεσσαλικό έφεραν ΝΠΣ Βόλος και Ατρόμητος με 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 42’ με τον Κουλούρη, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τον Τομ Φαν Βέερτ στο 51’. Ο ΝΠΣ Βόλος έχασε πολλές ευκαιρίες –ειδικά στην επανάληψη- με τον τερματοφύλακα των Περιστεριωτών να …κατεβάζει ρολά.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν σε σουτ του Μπαρτόλο στο 16’ και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τέρμα που πέτυχε στο 42’ ο Κουλούρης με πλασέ σε αιφνιδιασμό και μετά από «βαθύ» γέμισμα του Κιβρακίδη από την άμυνα, αφού πρώτα κέρδισε την μονομαχία από τον προσωπικό του αντίπαλο, πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Παπαδόπουλου για το 0-1.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερες συγκινήσεις να προσφέρει και σχεδόν με την έναρξη της επανάληψης, στο 51’, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με ωραίο πλασέ του συνήθης ύποπτου στο φετινό πρωτάθλημα σκόρερ τους, του Ολλανδού Τόμ Φαν Βέερτ, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Καστεγιάνο. Μάλιστα, στο 65’ παραλίγο να πετύχει και το 2-1 ο ίδιος σε σουτ που επιχείρησε, αλλά η μπάλα πέρασε «ξυστά» από την εστία. Τρία λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος κράτησε την ισοπαλία με εντυπωσιακή εκτίναξη στο δεξί «γάμα» της εστίας του, μετά από δυνατό σουτ του Σάλομον έξω από την μεγάλη περιοχή. Στο 70’ πέρασε στο γήπεδο ο Ροσέρο στη θέση του Γκιουλέν κι ένα λεπτό αργότερα παραλίγο να πετύχει γκολ, όταν μετά από γύρισμα του Μπαρτόλο, έπιασε το σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του και να κάνει την ολική ανατροπή. Ο ΝΠΣ Βόλος συνέχισε να …ψάχνει το προβάδισμα, αλλά σε κεφαλιά του Σιέλη από τη μικρή περιοχή στο 80’, ο Γιαννιώτης έδιωξε ενστικτωδώς με το πόδι, ενώ στο δυνατό σουτ του Φερράρι είπε και πάλι όχι, διώχνοντας με τα χέρια αυτή τη φορά, στο 87’.
ΝΠΣ Βόλος: (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Σιέλης, Άλχο, Γκιουλέν (70’ Ροσέρο), Φεράρι, Τσοκάνης (62’ Ριένστρα), Μπαριέντος, Μεταξάς (70’ Τριανταφύλλου), Φερνάντες, Μπαρτόλο (83’ Πουρίτα), Φαν Βέερτ.
Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (77’ Βασιλαντονώπουλος), Στρούγγης, Ερλινγκμαρκ, Καστεγιάνο (77’ Καστεγιάνο), Σάλομον, Χαρίσης, Καρτάλης (77’ Άλιμπεκ), Μουνίθ (84’ Ντένιτς), Κλωναρίδης (26’ λ.τ. Ροτάριου), Κουλούρης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.