Ισοβαθμία κορυφής στον 2ο και 3ο όμιλο στη Γ’ Εθνική

Φάση από το Πανιώνιος-Α.Ο. Υπάτου 1-1

Ισοβαθμία στην κορυφή του δεύτερου και του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής έφεραν τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα στον 2ο όμιλο ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα στα Τρίκαλα με τον τοπικό Α.Ο.Τ., με συνέπεια η Νέα Αρτάκη, που κέρδισε με 3-0 εντός έδρας την Καστοριά, να τον φτάσει στη βαθμολογία, ενώ ακολουθεί στο μείον ένα ο Σβορώνος, επικρατώντας 2-0 της Λευκίμμης. Η βαθμολογία στην πρώτη τετράδα έχει ως εξής: Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 56, Νέα Αρτάκη 56, Σβορώνος 55, Πιερικός 49.

Στο 3ο όμιλο η Ελλάς Σύρου συνέτριψε με 4-1 την Κόρινθο, που έχε πλέον συγκάτοικο στην πρώτη θέση τον Παναργειακό, που κέρδισε με 1-0 στην έδρα του τη Θύελλα Ραφήνας. Τους δυο τους ακολουθεί στο μείον τρία η Ρόδος, που δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει με 3-0 τον Πανελευσινιακό. Η βαθμολογία στην πρώτη τετράδα έχει ως εξής: Παναργειακός 54, Κόρινθος 54, Ρόδος 51, Θύελλα Ραφήνας 48.

Από κει και πέρα στον 1ο όμιλο κέρδισαν και οι δύο πρωτοπόροι Καβάλα και Νέστος Χρυσούπολης εκτός έδρας με 0-1 τον Πανθρακικό και 1-2 τον Ποσειδώνα Ν. Μηχανιώνας αντίστοιχα και η διαφορά των εννιά βαθμών μεταξύ τους παρέμεινε.

Τέλος, στον 4ο όμιλο σήμερα Δευτέρα (11/3) ο Εθνικός Πειραιώς θα έχει την ευκαιρία να μειώσει στους 10 βαθμούς τη διαφορά από τον Πανιώνιο, που είχε απώλεια βαθμό στην έδρα του με τον Α.Ο. Υπάτου μετά το μεταξύ τους 1-1.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.