Ήττα 2-0 για τον Ολυμπιακό Βόλου απέναντι στον Ιωνικό

Εξ ορισμού είχε δύσκολο έργο ο Ολυμπιακός Βόλου σήμερα στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε μετά το 2-0 με το οποίο επικράτησαν οι γηπεδούχοι. Σε ένα κακό παιχνίδι, ο Ιωνικός προηγήθηκε στο 16’ με τον Στέλιο Κρητικό, ενώ διπλασίασε τα τέρματά του με τον Κουιρουκίδη στο 33’.

Το παιχνίδι πάντως δεν ήταν καλό εκατέρωθεν, κάτι που φάνηκε πιο έντονα στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς δεν καταγράφονται ούτε υποψίες φάσεων!

Πίσω από νωρίς

Με μία καλή στιγμή ξεκίνησε ο Ολυμπιακός Βόλου την αναμέτρηση, καθώς στο 11ο λεπτό ο Σκοπελίτης κινήθηκε από τα δεξιά, για να σουτάρει, ωστόσο έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουρεπίνη.

Στη συνέχεια όμως δεν άργησε να γίνει η ζημιά για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς ο Ιωνικός στο 16’ κέρδισε το φάουλ την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Ματσούκας. Έτσι, ο Στέλιος Κρητικός πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Γιδόπουλου, για το 1-0.

Αναγκαστικά, ο Ολυμπιακός Βόλου κλήθηκε ν’ αντιδράσει, και στο 21’ ο Τσιάρας έκανε την ατομική ενέργεια, για να μπει μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο ο Ιωάννου έκοψε τη σέντρα που επιχείρησε ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» και έδιωξε σε κόρνερ. Από την άλλη, στο 31’ ο Βασιλούδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Πολίμου , και βρέθηκε απέναντι στον Κουρεπίνη για να τον πλασάρει, ανεπιτυχώς όμως, αφού έστειλε την μπάλα άουτ.

Αφού ο Ολυμπιακός Βόλου δεν αντέδρασε ήρθε το 2-0 από τον Ιωνικό. Αυτό έγινε στο 33’, όταν  ο Πολιμός κινήθηκε μπροστά και έβγαλε τη σέντρα για να γίνει κάτοχος της μπάλας ο  Κουιρουκίδης που πλάσαρε τον Γιδόπουλο για να παραβιάσει και πάλι την εστία του.

Που είναι οι φάσεις!;

Η επανάληψη δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τον Ιωνικό να φαίνεται ότι επαναπαύθηκε στο 2-0 με το οποίο προηγήθηκε ήδη από το πρώτο ημίχρονο, αλλά από την άλλη και ο Ολυμπιακό Βόλου δεν ήταν όσο απειλητικός θα έπρεπε, δεδομένης της θέσης στην οποία βρισκόταν.

Ιδιαίτερες επιθετικές ενέργειες και τελικές προσπάθειες δεν έγιναν από καμία από τις δύο ομάδες, με την εναλλαγή της κατοχής να είναι διαρκής (αν και ο Ιωνικός είχε μεγαλύτερο ποσοστό επί αυτής), αλλά φάση δεν καταγράφεται ούτε για δείγμα, μέχρι και τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Από πλευράς Ιωνικού η μπάλα έφτανε λίγο μπροστά από το κέντρο, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είχε τη δημιουργικότητα για να βγει μπροστά και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Η κατάσταση ήταν τέτοια, που ακόμη και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές πιθανότατα να παρακαλούσαν από μέσα τους να σφυρίξει το φινάλε ο διαιτητής…

Το αρνητικό ήταν ότι ένα χτύπημα στο κεφάλι, δυσκόλεψε τον Μητρόπουλο να ολοκληρώσει το παιχνίδι, όμως είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές για τον Ολυμπιακό Βόλου, οπότε έβγαλε όπως-όπως την αναμέτρηση.

Ιωνικός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κουρεπίνης, Πολίμος (59’Κορνέζος), Κολλαράς, Τσιριγώτης, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Κρητικός Ν., Κουϊρουκίδης,, Ματσούκας (61’ Στεργίδης), Βουκμίροβιτς (46’ Πογοσιάν), Κρητικός Στ.

Ολυμπιακός Βόλου (Ηλίας Σολάκης): Γιδόπουλος, Βασιλούδης (79’ Κλεμέντε), Βοσνακίδης (46’ Μητρόπουλος), Γραικός, Κέρι, Κόλα, Ρόκα, Σκοπελίτης, Τσιάρας (71’ λ.τρ. Παπαϊωάννου), Τσίτας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.