Ήττα εντός προγράμματος για τον ΟΥΚ Βόλου

23-5 από την πανίσχυρη Βουλιαγμένη

Εξ αρχής η Βουλιαγμένη ήταν το φαβορί για επικράτηση απέναντι στον ΟΥΚ Βόλου, και αυτό επιβεβαιώθηκε στο παιχνίδι που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου, για την 1η αγωνιστική της Α1 Πόλο Ανδρών, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν 23-5.

Η Βουλιαγμένη ήταν αυτή που πήρε από την πρώτη στιγμή το προβάδισμα, σκοράροντας σταθερά απέναντι στον ΟΥΚ Βόλου που αγωνίστηκε χωρίς τους νεοαποκτηθέντες ξένους του Χάλλαμ και Αράγια, οι οποίοι δεν είχαν αφιχθεί ακόμη επί ελληνικού εδάφους, ενώ για 2,5 λεπτά της δεύτερης περιόδου και για τη συνέχεια του αγώνα, δεν συμμετείχε ούτε ο Δημήτρης Γλούμης που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 3-11, 5-16, 5-23.

ΟΥΚ Βόλου (Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γκανάτσιος 3, Στεργίου Δ., Ιωαννίδης, Μαρινάγης Χρ., Πετρόπουλος, Βλιώρας, Γλούμης Δ. 1, Στεργίου Γ., Μαρινάγης Γ., Κουφιδάκης 1, Νάσιος, Μπομπός, Γλούμης Π.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 5, Τρούλος 2, Πάπαριτς 3, Λόζινα 3, Καλογερόπουλος 3, Χαλυβόπουλος 2, Κωνσταντόπουλος, Κουρούβανης 2, Σκουμπάκης, Ανδρεάδης, Καστρινάκης 1, Βλάσσης.

Πριν από τον αγώνα, ο Βόλος βράβευσε τους τρεις Ολυμπιονίκες του Τόκιο που ανήκουν στον ΝΟΒ, τους Δημήτρη Σκουμπάκη, Κώστα Γκιουβέτση και Μάριο Καπότση, σε μια κίνηση σεβασμού και ευγενούς άμιλλας που προάγει το άθλημα, όπως αναφέρει και η ΚΟΕ.

Πλέον οι Βολιώτες στρέφουν το βλέμμα τους στο παιχνίδι με τον Υδραϊκό, εκεί όπου θέλουν να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί, και ελπίζοντας ότι θα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου και οι νεοαποκτηθέντες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.