Ήττα για τον ΟΥΚ Βόλου, 4-12 από το Περιστέρι στο ΕΑΚ (φωτογραφίες)

Το παιχνίδι με τον ΓΣ Περιστερίου ήταν εξ ορισμού δύσκολο για το σύνολο του ΟΥΚ Βόλου, που έδειξε σημάδια αντίστασης στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι πήραν το πάνω χέρι και έφτασαν στη νίκη με 4-12. Ο ΟΥΚ πλέον στρέφει την προσοχή του στην αυριανή αναμέτρηση και πάλι στο ΕΑΚ Βόλου, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (14:00), με την αναμέτρηση να πραγματοποιείται εξ αναβολής στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Αυτή ήταν και η πέμπτη νίκη φέτος για τον ΓΣ Περιστερίου, σε επτά αγώνες (5-1-1) και είναι δεύτερος με 16 βαθμούς. Από την πλευρά της ο ουραγός της κατάταξης ΟΥΚ Βόλου έμεινε έμεινε στους 3 βαθμούς.

Tα οκτάλεπτα: 2-2, 3-8, 4-11, 0-12.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Μπλάνας): Γρηγοριάδης, Δανιήλ, Γκανάτσιος, Στεργίου, Παπαβασιλείου, Μαρινάγης, Αλευρόπουλος 1, Μακρής, Στεργίου, Χαμίτης, Νικηφορίδης 1, Κουφιδάκης, Νάσιος, Βλιώρας 1, Μπόμπος 1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς Π. 1, Φάρμερ 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Καρούντζος 5, Μιρόνοφ, Κλήμος 2, Τζώρτζης 1, Αγκόρτσας 1, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την αναμέτρηση που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου:

Φωτογραφίες ΙΝΤΙΜΕ-Γιώργος Κυδώνας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.