Ήττα με πλασματικό σκορ για τον Ολυμπιακό Βόλου από τους Τιτάνες Παλαμά

Το τελικό 72-52 εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου για την 6η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της National League 2 στο ματς με τους πρωτοπόρους Τιτάνες στον Παλαμά δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα. 

Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να ήταν πίσω με 13 πόντους στο 30′ και με 18 στις αρχές της τέταρτης περιόδου, αλλά έκαναν το μεγάλο come back και πλησίασαν στους δύο πόντους δυόμισι λεπτά πριν το τέλος.

Ωστόσο σε εκείνο το σημείο αποβλήθηκε ο Μαλακόπουλος, ενώ στη συνέχεια δεν δόθηκε φάουλ στον Λογοδότη κάτω από το καλάθι, για να ακολουθήσει η τεχνική ποινή στον Νυδριώτη στο 1.50′ μετά το τέταρτο φάουλ που χρεώθηκε, με αποτέλεσμα να συμπληρώσει πέντε και να καθίσει και αυτός στον πάγκο.

Εκείνη τη στιγμή η διαφορά ήταν στους πέντε πόντους, αλλά οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι το momentum ξέφυγαν και από κει και πέρα ο Γιώργος Kοσμάτος αποφάσισε να ρίξει στον αγώνα κάποιους πιτσιρικάδες, με τη διαφορά να παίρνει διαστάσεις. 

Σίγουρα μεγάλη απώλεια για τον Ολυμπιακό ήταν ο Κρίπτσι, ο οποίος ακολούθησε με την αποστολή, αλλά δήλωσε τραυματισμό στο χέρι από το γυμναστήριο και δεν αγωνίστηκε, ενώ δεν μπόρεσε να βοηθήσει ο Μαλακόπουλος, που βρέθηκε σε κακή μέρα, έπαιξε λίγο και έμεινε άποντος.

Δεκάλεπτα: 17-11, 28-22, 51-38, 72-52

Τιτάνες Παλαμά (Βαρδακούλης): Τσούμας Σ. 26 (2), Σαριμπαλίδης Κ. 3 (1), Λόλας 19, Πανάγος 7 (1), Αντωνίου 3 (1), Σφακιανός 6 (1), Σαριμπαλίδης Γ. 6 (2), Αρχοντούλης 2, Τάκουλας, Φαλιάκης

Ολυμπιακός Βόλου (Κοσμάτος): Μαλακόπουλος, Νυδριώτης 11 (2), Λογοδότης Π. 9 (1), Στεφόπουλος 9 (1), Δελεντζές 17, Σιανός, Παρασχάκης 6 (1) Μπάρτζος, Κασανδρινός, Φωτεινάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.