Καλαμπάκας: «Συνεχίζουμε το πλούσιο αθλητικό έργο στη Θεσσαλία»

Η δήλωση του νέου θεματικού αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού

Ο Κώστας Καλαμπάκας αποτελεί πλέον τον νέο θεματικό αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας, με τον ίδιο να τονίζει σε δήλωσή του ότι αποδέχεται τη σκυτάλη για να συνεχιστεί το πλούσιο όπως το χαρακτηρίζει αθλητικό έργο στην περιφέρεια.

Η δήλωση του Κώστα Καλαμπάκα έχει ως εξής:

«Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου αναθέτοντας μου τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη με αρμοδιότητα τον Αθλητισμό. Ένα τομέα τον οποίο γνωρίζω καλά και υπηρετώ εδώ και πολλά χρόνια μέσω του επαγγέλματος μου.  Η αγάπη του Κώστα Αγοραστού για τον Αθλητισμό είναι γνωστή και δεδομένη. Άλλωστε την τελευταία δεκαετία και στο συγκεκριμένο τομέα η Θεσσαλία έχει κάνει άλματα και δεν διακρίνεται τυχαία ως η πρώτη αθλητική Περιφέρεια της χώρας. Αποδέχομαι τη σκυτάλη προκειμένου να συνεχίσουμε το πλούσιο αθλητικό έργο, βάζοντας και εγώ με τη σειρά μου ένα λιθαράκι στη μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια η περιφερειακή Αρχή. Με σκληρή δουλειά και πρόγραμμα είμαι σίγουρος πως θα καταφέρω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του Περιφερειάρχη, καθώς και των χιλιάδων Θεσσαλών που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και που βλέπουν την Περιφέρεια μας να αλλάζει προς το καλύτερο κάθε μέρα που περνά κάνοντας τον αθλητισμό τρόπο ζωής.

Παράλληλα θα ήθελα να ευχηθώ στους νέους Αντιπεριφερειάρχες και Εντεταλμένους Συμβούλους καλή θητεία και κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.