Καλείται να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Μιράντα, Τζιώρα, Μοράρ η Νίκη

Μιράντα και Τζιώρας δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με τον Λεβαδειακό
Για το πρώτο της ματς στο πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Νίκης για το πρώτο της ματς στη Σούπερ Λιγκ 2 με τον Λεβαδειακό μεθαύριο Τετάρτη (11/10) στο Πανθεσσαλικό για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου, το οποίο ενδέχεται να μεταδοθεί και τηλεοπτικά από το κανάλι στο Youtube της διοργανώτριας.

Η Νίκη ήξερε ότι σ’ αυτό το ματς δεν θα έχει τον Ρουμάνο φορ Βλαντ Μοράρ, που είναι ανέτοιμος και στην καλύτερη περίπτωση θα μπει στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου στις 22/10.

Ωστόσο, ο άλλος φορ του ρόστερ Χρήστος Τζιώρας τραυματίστηκε στο κουντεπιέ στην προπόνηση, όπου έχει ένα σχίσιμο κάνοντας ράμματα, με συνέπεια να μοιάζει ακατόρθωτο να αγωνιστεί την Τετάρτη.

Ακόμη, και ο Χοσέτε Μιράντα έχει αναχωρήσει από τον Βόλο για την Ισημερινή Γουινέα, έχοντας κλήση από την Εθνική της χώρας του για το φιλικό με την Μπουρκίνα Φάσο την ερχόμενη Παρασκευή.

Η Νίκη θα πρέπει να ζει φέτος με την απουσία του Μιράντα. Αρχικά θα ξαναφύγει τον Νοέμβριο, εφόσον πιθανότατα θα είναι στις κλήσεις, για τα επίσημα ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Ναμίμπια και Λιβερία στις 13 και 20 Νοεμβρίου. Ακόμη, οι κυανόλευκοι θα τον στερηθούν, εφόσον συνεχίσει να αποτελεί σταθερό μέλος της εθνικής του ομάδας, όλον τον Ιανουάριο σίγουρα και ανάλογα με την πορεία της χώρας του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, που θα διεξαχθεί από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου 2024 στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος καλείται να καλύψει αυτά τα κενά για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Να σημειωθεί ότι η τεχνική ηγεσία προσανατολίζεται να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Λεονάρντο Ριμπέιρο.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.