Καμία απόφαση για επιστροφή στις προπονήσεις στη Νίκη

Στιγμιότυπο από τη προπόνηση της Νίκης την Παρασκευή (21/2)

Τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή όλων των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2 και της Football League είναι  προγραμματισμένη να γίνει τη Δευτέρα (4/5), με σκοπό να συζητηθεί αν οι σύλλογοι θέλουν επανέναρξη των ατομικών προπονήσεων ή αν θα βάλουν οριστικό «λουκέτο» στα πρωταθλήματά τους.

Την τηλεδιάσκεψη αυτή αναμένουν στη Νίκη Βόλου, για να δουν πώς θα κινηθούν στη συνέχεια. Στο κυανόλευκο στρατόπεδο δεν έχουν αποφασίσει ακόμη πότε θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις, αφού οι περισσότεροι βρίσκονται στον τόπο καταγωγής τους και κάνουν το ατομικό τους πρόγραμμα με βάση και τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί από το προπονητικό team της ομάδας. Αν δεν παρθούν οριστικές αποφάσεις για το μέλλει γενέσθαι με τη διεξαγωγή ή μη των υπόλοιπων τριών αγωνιστικών, δεν υπάρχει θέμα επανέναρξης προπονήσεων στον Βόλο.

Ασφαλώς, άπαντες γνωρίζουν ότι τις συντριπτικά περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να μη συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, επομένως και οι παίκτες σκέφτονται πως θα έρθουν κάποια στιγμή μέσα στον Μάιο στον Βόλο να μαζέψουν τα πράγματά τους.

Τέλος, να σημειωθεί ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα ανέβει στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ Νίκη Βόλου βίντεο με τη συνέντευξη του Άλεξ Κρουθ, ο οποίος μίλησε στον υπεύθυνο Επικοινωνίας, Κώστας Καραγεωργόπουλο, στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας της Ευαγγελίστριας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.