Καβακάς: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου και το αποτέλεσμα

Στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Τίμος Καβακάς μετά το βολιώτικο ντέρμπι τόνισε ότι δεν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά και από την ομάδα του κι ότι αυτή χρειάζεται βελτίωση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήρθαμε να παίξουμε ένα ντέρμπι, ένα παιχνίδι που θέλαμε με το κερδίσουμε πάρα πολύ. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για το τι πρόκειται ν’ αντιμετωπίσουμε και για τις γηπεδικές συνθήκες. Δεν μπορώ να να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά μας και από την εικόνα που δείξαμε. Σίγουρα χρειαζόμαστε βελτίωση κι αυτό που θα κοιτάξουμε είναι το επόμενο παιχνίδι και να μην έχουμε άλλες απώλειες, για να μειώσουμε τη διαφορά αυτή, η οποία έχει δημιουργηθεί. Καλή συνέχεια στη Νίκη και καλές γιορτές».

Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Για το τι δεν πήγε καλά στο πρώτο μέρος τόνισε:

«Νομίζω ότι στα παιχνίδια αυτά και σε ένα τέτοιο γήπεδο δεν μπορείς να οργανώσεις επιθέσεις από πίσω, γιατί έχει μεγάλο ρίσκο και εμείς προσπαθήσαμε μα αποφύγουμε το ρίσκο και να μη δώσουμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να κάνει επιθέσεις, θα έλεγα, εύκολες, όταν εμείς είμαστε σε φάση επίθεσης. Χάσαμε όλες τις προσωπικές μονομαχίες, χάσαμε όλες τις δεύτερες μεταβιβάσεις και ερχόμασταν δεύτεροι στην μπάλα. Ήταν το κυρίαρχο πρόβλημα, το οποίο είχαμε. Μία ομάδα, όπως εμείς, η οποία είμαστε ψηλή ομάδα, δεν ξέρω για ποιο λόγο το πλεονέκτημά μας το κάναμε μειονέκτημα. Οι ευκαιρίες που δημιούργησε ο αντίπαλος ήταν από στημένες φάσεις. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι δεν κέρδισε στα δύο ματς που είναι εκείνος στον πάγκο, χωρίς να πετύχει γκολ κι αν έχει εντοπίσει κάποιο πρόβλημα:

«Δικαιολογίες δε θέλουμε να χρησιμοποιούμε. Αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να βελτιωθούμε. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια μέχρι τα Χριστούγεννα και από κει και πέρα ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε ως ομάδα».

Για τη δήλωσή του ότι η ομάδα θα βγει πρωταθλήτρια με δεδομένο πως δεν έδειξε καλό πρόσωπο ειδικά στο πρώτο μέρος:

«Το ίδιο θα σας πω και τώρα. Πιστεύω ότι η δικιά μας ομάδα θα είναι η πρωταθλήτρια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.