Καζανίδης: Άνθρωποι και ανθρωπάκια

Ο γενικός γραμματέας της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Κώστας Καζανίδης σχολίασε με προσωπική του δήλωση, που απέστειλε στα Μ.Μ.Ε., τις τελευταίες εξελίξεις στη Νίκη. Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Στο ίδιο έργο θεατές.. Εχθές το βράδυ ο πρόσφυγας παππούς μου που βρίσκεται στους ουρανούς εδώ και 30 χρόνια ήταν ανήσυχος. Τη ΝΙΚΗ και τα μάτια σου Κωστή μου λέγε. Τη Βαγγελίστρα και τη ΝΙΚΗ. Αυτή είναι η προίκα μας… Ψες το βράδυ κάποιοι έκαναν το παππού μου και πολλούς άλλους εκεί στ’ ουρανού το περιβόλι να ‘ναι θλιμμένοι… Θλιμμένοι με το ψέμα, θλιμμένοι με την αχαριστία, θλιμμένοι με τη μεθόδευση.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ανθρωπάκια. ΑΝΘΡΩΠΟΙ που έχουν το “μειονέκτημα” της ξενικής κατάληξης επιθέτου… τι έγκλημα… ΑΝΘΡΩΠΟΙ που δεν έχουν την ευγλωττία “μορφωμένων”… τι έγκλημα… ΑΝΘΡΩΠΟΙ που κάθονται σε καφάσια και όχι σε δερμάτινες πολυθρόνες… τι έγκλημα. ΑΝΘΡΩΠΟΙ όμως που κράτησαν όρθια την προίκα μας με αξιοπρέπεια. με περηφάνια. Με ήθος και νοικοκυριό. Με χρήματα δουλεμένα. ΑΝΘΡΩΠΟΙ που αγάπησαν την προίκα μας πιο πολύ από μας ίσως… Που θέλουν να προσφέρουν χωρίς να επιλέγουν κατηγορία.. ανθρωπάκια που εκμεταλλεύονται το πάθος πολλών για την προίκα μας. ανθρωπάκια που θαρρούν ότι η ευγλωττία και η καλολογία μπορούν να υπερισχύουν της αλήθειας. Της αξιοπρέπειας. Ανθρωπάκια που έφτασαν στο σημείο να χρησιμοποιήσουν σκυφτούς με μεθοδεύσεις άλλων εποχών. ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΙΚΑΕΙ ΠΑΝΤΑ. Έτσι μου λεγε συνέχεια ο παππούς μου… Σε πίστεψα παππού. 27 χρόνια τώρα αυτό είναι το πρώτο πράγμα που προσπαθώ να διδάξω στους μαθητές μου. Εύχομαι και ελπίζω να ‘χεις δίκιο παππού… Για τη ζωή μας. Για την οικογένειά μας. Για την προίκα μας”.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.