«Κοντά στον δανεισμό του στον ΝΠΣ Βόλος από την Κόλο Κόλο ο Μόγια»

Ο ΝΠΣ Βόλος θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του άλλα δύο εξτρέμ μετά τον Κόμπα και ένας από τους παίκτες για τον οποίο είχε κάνει πρόταση ήταν ο 25χρονος Αργεντινοχιλιανός της Κόλο Κόλο, Ματίας Μόγια.

Η περίπτωσή του είχε μείνει στάσιμη, ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Χιλή, τελικά φαίνεται πως βρίσκεται φόρμουλα συμφωνίας για να πάρει μεταγραφή στους κυανέρυθρους. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Sentimiento Popular της Χιλής, ο Μόγια αναμένεται να υπογράψει με τη μορφή δανεισμού στον ΝΠΣ Βόλο για ένα χρόνο, αφού συμφώνησε να επεκτείνει για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό του με την Κόλο Κόλο ως το 2026.

Ο Μόγια αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ, στη συνέχεια έπαιξε στην Μπάνφιλντ, ενώ προ διετίας είχε πάρει μεταγραφή στη Χιλή φορώντας τη φανέλα της Νιουμπλένσε. Από την 1η Ιανουαρίου του 2023 ανήκε στο δυναμικό της Κόλο Κόλο, όπου είχε μετακινηθεί ως ελεύθερος, μετρώντας ωστόσο μόλις έξι εμφανίσεις. Αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πτέρυγα με δεξί πόδι, αλλά μπορεί να προσφέρει και από τη δεξιά πλευρά.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.