Κοντά στους “8′” του WRising Stars οι νεάνιδες του Ολυμπιακού Β. με νίκη επί του ΠΑΟΚ

Νίκη-πρόκριση επί του ΠΑΟΚ σημείωσαν στο WRising Stars της ΕΟΚ οι νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου στο κλειστό του Λιτοχώρου.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η βολιώτικη ομάδα αναφέρεται: «Οι παρέες γράφουν ιστορία και η δική μας μεγάλη παρέα-οικογένεια τη δική της.

Σήμερα (σ.σ. Κυριακή 25/9) στο Λιτόχωρο τα κορίτσια μας, καταθέτοντας ψυχή και ταλέντο στο γήπεδο, κατάφεραν μετά από συγκλονιστικό αγώνα και επικράτησαν της εξαιρετικής ομάδας του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης με σκορ 58-50, κάνοντας ίσως το πιο σημαντικό βήμα για την είσοδο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας στις «8» κορυφαίες ομάδες του WRISING STARS της ΕΟΚ.

Η προσπάθεια καταξίωσης στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες νεανίδων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Συγκινητική γι’ άλλη μια φορά ήταν η παρουσία των γονιών των αθλητριών μας που ταξίδεψαν, για να μας συμπαρασταθούν.

Ευχαριστούμε τον καταξιωμένο Λαρισαίο παράγοντα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, κ. Άρη Ζώη, για τη σημερινή του παρουσία και για τα υπέροχα λόγια που είπε στα κορίτσια μας. Στα κορίτσια μας μίλησε επίσης ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΚΑΘ και ψυχή του τμήματος μας Δημήτρης Καραστάθης. Ευχαριστούμε επίσης την υπεύθυνη γυναικείου μπάσκετ της ΕΣΚΑΘ κα Ευγενία Φραγγούλη, όπως και την ομοσπονδιακή προπονήτρια Αφροδίτη Αραπατσάνη για την παρουσία τους.

Συνεχίζουμε δυνατά, αξιοποιώντας τα ταλέντα της Θεσσαλίας και δίνουμε τη δυνατότητα στα νέα κορίτσια του τόπου μας να ανέβουν με σταθερά βήματα τον ανηφορικό δρόμο της καταξίωσης, κάνοντας τον αθλητισμό τρόπο ζωής. Τα καλύτερα έρχονται…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.