Koσκούνη: «Τα περιμένουμε όλα απ’ όλους»  

Περιμένοντας να δει τι θα γίνει και με τις Άβαντες Χαλκίδας, η προπονήτρια του Βόλος 2004, Έλενα Κουσκούνη, σημειώνει στο «Magnesiasports» ότι σαφώς ο Βόρειος Όμιλος έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών.

«Όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι σταθερά πολύ δυνατές, και ας μην έχουμε φετινή εικόνα για το σύνολό τους» αναφέρει η προπονήτρια του Βόλος 2004.  «Γενικά προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο και δυνατό πρωτάθλημα. Η ιστορία δείχνει ότι ο Βόρειος Όμιλος είχε πάντα δυνατές ομάδες και δίνονται δυνατοί αγώνες. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα μέσα στη χρονιά, γιατί τα περιμένουμε όλα απ’ όλους, ενώ μεγάλες είναι οι αλλαγές που γίνονται στο δυναμικό του κάθε συλλόγου κάθε Ιανουάριο, όταν υπάρχει και μεταγραφική περίοδος και πάλι. Είναι ακόμη νωρίς να πούμε περισσότερα» συμπληρώνει η Έλενα Κουσκούνη.

Μέχρι πάντως ν’ αρχίσει το πρωτάθλημα, δεν αποκλείεται ο Βόλος 2004 να δώσει ένα ακόμη φιλικό, αφού υπάρχει αρκετό διάστημα μέχρι την έναρξη, όπως εκτιμά το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Έως τώρα ωστόσο δεν έχει προκύψει κάποιος αντίπαλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.