Κόστισε το κενό στο τρίτο δεκάλεπτο για τη Νίκη Βόλου

Απέναντι στα Τρίκαλα Basket

Αυτήν τη φορά «πλήρωσε» το «νεκρό» διάστημα η Νίκη Βόλου και έτσι ήρθε η ήττα 81-70 από τα Τρίκαλα Basket, ένα σύνολο που εξ αρχής έχει τονίσει ότι στόχος του είναι η άνοδος στην Α2 Εθνική.

Αυτό το κενό ήρθε και πάλι στο τρίτο δεκάλεπτο και συνοδεύτηκε από ένα σερί 15-0 από πλευράς Τρικαλινών, που έκανε το 42-47 υπέρ των «κυανόλευκων» στο ημίχρονο, 57-47 υπέρ των γηπεδούχων. Παρά τις όποιες προσπάθειες ακολούθησαν, τα Τρίκαλα είχαν ένα ακόμη σερί στο σκοράρισμα (9-0) και όπως επισημαίνουν και τα ίδια τα στελέχη της Νίκης, η ανατροπή δεν ήρθε, με το σκορ να καταλήγει σε 81-70.

«Συγχαρητήρια στην εξαιρετική ομάδα των Τρικάλων για τη νίκη της, τους ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για το πάθος και την ενέργεια που έβγαλε στο παρκέ και για τη συνολική της απόδοση. Με εικόνα όπως αυτή του πρώτου ημιχρόνου δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε με το πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΑΓΣΙ το ερχόμενο Σάββατο» αναφέρει η πλευρά της Νίκης Βόλου, που αν κρατήσει το αήττητο στην έδρα της (έχει ομολογουμένως και εκεί δύσκολες αποστολές) θα πετύχει τον στόχο της κατάληψης μίας από τις θέσεις 5-6.  Ωστόσο θα πρέπει να πάρει βοήθειες καθώς πχ δεν μπορεί να είναι τόσο προβλέψιμη επιθετικά (ο Κουτίνας ήταν και πάλι πρώτος σκόρερ με 27 πόντους) και σαφώς περισσότερα από κάποιους άλλους παίκτες…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.