Κούγιας: “Δικαστικό σκάνδαλο, αν δεν δικαιωθεί ο Μπέος”

Τόνισε μετά την εκδίκαση της έφεσης για την υπόθεση Τετέι ο γνωστός ποινικολόγος

Εξέπληξε ο ΝΠΣ Βόλος στην Επιτροπή Εφέσεων και στην εκδίκαση της υπόθεσης Τετέι,
αφού ένας εκ των τριών δικηγόρων των κυανέρυθρων και του Αχιλλέα Μπέου ήταν ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για την απόφασή του να βοηθήσει τον δήμαρχο Βόλου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί άνοδο της ΑΕΛ αντί του Λεβαδειακού.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της εκδίκασης στην ΕΠΟ ο Κούγιας είπε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ: «Αυτή η υπόθεση εάν τελικώς δεν ευοδωθούν οι ισχυρισμοί μας και οι ισχυρισμοί του Αχιλλέα Μπέου, θα αποτελεί πραγματικά ένα τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο. Αν η επιτροπή εφέσεων επικυρώσει αυτή την αναιτιολόγητη απόφαση την οποία χειρίστηκα το πρωί, γιατί ανέλαβα χθες αργά το βράδυ, θα είναι ένα σκάνδαλο. Συγχρόνως θα αλλοιώσει και όλο τον χαρακτήρα του πρωταθλήματος.

Φανταστείτε αύριο να υποβιβαστεί ο Βόλος για έναν βαθμό διαφορά από την Κηφισιά. Αυτό είναι αλλοίωση. Το μεγαλύτερο πλήγμα είναι η αδικία. Εδώ από τις ίδιες τις λέξεις του Τετέι που είπε ότι “εγώ δεν γνώριζα ότι η φράση μαϊμού είναι ρατσιστική”, τελείωσε η υπόθεση.

Επίσης από το video, αν δεν κάποιος τη στάση του σώματος του Μπέου και πώς τα λέει και προς τα πού στρέφεται, φαίνεται καθαρά ότι είναι ένας μονόλογος. Μία λάθος απόφαση του διαιτητή, που φέρνει μια αντίδραση.

Για να υπάρχει μια ρατσιστική επίθεση θα πρέπει να είναι συγκεκριμένη, να στρέφεται κατά ορισμένου προσώπου και να γνωρίζει αυτός που την κάνει ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο γνωρίζει ότι αυτό που γίνεται εις βάρος του είναι ρατσιστική επίθεση. Όταν ο Τετέι λέει ότι δεν γνωρίζει τη λέξη μαϊμού, τα άλλα που λέει ο Μπέος είναι ότι δεν είναι φάουλ. Από πού κι ως πού έχουμε ρατσιστική επίθεση; Είμαι βέβαιος ότι η Εφέσεων θα ανατρέψει την πρωτοβάθμια απόφαση».

πηγή: flnews.gr

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.