Κρίσιμη η αναμέτρηση με Σαντορίνη

Η Νίκη Βόλου θα βάλει… πλώρη για τη Νάξο για τον εκτός έδρας αγώνα με την Σαντορίνη (29/05, 16.00) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Football League, έχοντας στόχο το δεύτερο σερί τρίποντο και την τρίτη συνολικά νίκη στην χρονιά, που αν επιτευχθεί θα μεταφραστεί και σε μια σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Οι Νησιώτες είναι μια θέση και έναν βαθμό πάνω από το συγκρότημα της Μαγνησίας, χωρίς να έχουν θέλξει μέχρι στιγμής με την απόδοσή τους. Διαθέτουν μάλιστα και την δεύτερη χειρότερη επίθεση του Νοτίου Ομίλου της FL με μόλις έξι τέρματα σε δώδεκα αναμετρήσεις. Ο Νίκος Παντέλης πάντως, έχει στα χέρια του «πλούσιο» υλικό με τους ποδοσφαιριστές του να διαθέτουν εμπειρία και από υψηλότερες κατηγορίες.

Οι «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν με στόχο το «τρίποντο» όχι μόνο στο ΔΑΚ Νάξου, αλλά και στα όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, Αλέκος Βοσνιάδης, μετά το λήξη του παιχνιδιού με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Το ματς μπορεί να χαρακτηριστεί και από τα πιο κρίσιμα της χρονιάς, δεδομένου ότι σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων, η Σαντορίνη κάνει ένα αποφασιστικό βήμα παραμονής και αφήνει τη Νίκη σε… μπελάδες, ενώ αν οι «κυανόλευκοι» επιστρέψουν στον Βόλο με το διπλό θα έχουν αφήσει από κάτω τους «κυανέρυθρους» και θα αποκτήσουν αέρα εννιά πόντων από τον «βυθό» της βαθμολογίας, όπου συγκατοικούν Αστέρας Βλαχιώτη και Ένωση Ασπροπύργου με επτά βαθμούς.

Στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνας με τους  «Λάκωνες», ο Αλέκος Βοσνιάδης στερήθηκε τις υπηρεσίες των τραυματιών Αλιατίδη και Πολίμου και θα κριθεί την τελευταία στιγμή αν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή του Θεσσαλονικιού προπονητή. Ο Ροχάνο από την άλλη, συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και μένει να φανεί σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή του.

Μετά το… μακρινό ταξίδι στις Κυκλάδες η Νίκη θα υποδεχθεί Καλαμάτα και Ασπρόπυργο σε δύο «μπακ του μπακ» εντός έδρας παιχνίδια και θα κλείσει το πρωτάθλημα όντας φιλοξενούμενη απέναντι σε Καλλιθέα και Επισκοπή. Το πρόγραμμα κρύβει ορισμένες παγίδες αλλά υπάρχει η αισιοδοξία ότι η ομάδα θα καταφέρει να σώσει την κατηγορία. Όχι τόσο εκπλήρωση στόχου γιατί με βάσει ονόματος και μπάτζετ η Νίκη στόχευε στη πρώτη δυάδα, αλλά εφόσον κινήθηκε σε… ρηχά νερά στις αρχές θα αρκεστεί στο να ανανεώσει την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Football League 2021-2022.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.