Κύπελλο: Ο ΝΠΣ Βόλος σήμερα στην έδρα του Παναθηναϊκού

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει σήμερα μετά από περίπου ένα μήνα, ο ΝΠΣ Βόλος, αντιμετωπίζοντας  στις 5.30 μ,μ, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας. Ο βολιώτης προπονητής Κώστας Μπράτσος δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Τσοκάνη, τον Ισπανό Λούνα και τον νεοαποκτηθέντα Αργεντινό Γκάγκι, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου.

Στην 20μελη αποστολή της ομάδας του ΝΠΣ Βόλος είναι οι Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Ασλανίδης, Ουές, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Σιέλης, Τριανταφύλλου, Λυμπεράκης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Φερνάντες, Νοκέρ, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Για τον Παναθηναϊκό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Ρουμπέν Πέρεθ να ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και να ακολουθεί ατομικό (δυνατό) πρόγραμμα στο «Γ. Καλαφάτης». Ο Σέρβος τεχνικός συμπεριέλαβε τον 33χρονο μέσο στην αποστολή του παιχνιδιού με τη θεσσαλική ομάδα και το πρωί θα αποφασίσει αν θα τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Ετοιμοπόλεμοι είναι πλέον και οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Φώτης Ιωαννίδης, που επίσης «μπήκαν» στην 23μελή αποστολή, ενώ ο Αχιλλέας Πούγγουρας έμεινε εκτός λόγω γαστρεντερίτιδας. Ο  Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα 23 ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Καμπετσής, Σιδεράς, Κυριόπουλος και Σαβιέρ.

Την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος Παναθηναϊκός- ΝΠΣ Βόλος (5.30 μ.μ.) για την φάση των «16», θα διευθύνει ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την ΕΠΣ Αρκαδίας και στο VAR θα είναι ο Βαγγέλης Μανούχος από την ΕΠΣ Αργολίδας .

Σήμερα  στο κύπελλο δύο ώρες αργότερα (19:30) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο και πιο μετά η ΑΕΚ θα έχει τον ρόλο της φιλοξενούμενης απέναντι στην Κηφισιά (21:30), εάν και το ματς θα λάβει χώρα στη… γειτονιά της και συγκεκριμένα στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της πρώτης φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας σήμερα και αύριο:

Πέμπτη (15/12)

Παναθηναϊκός-Βόλος (17:30)

Ολυμπιακός-Ατρόμητος (19:30)

Κηφισιά-ΑΕΚ (21:30)

Παρασκευή (16/12)

Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου (14:00)

Λεβαδειακός-Άρης (16:00)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.