Κυρίαρχη Νίκη 3-0 τον πρωταθλητή Πανσερραϊκό!

Την 14η νίκη της πέτυχε η Νίκη Βόλου που κέρδισε 3-0 στη Νεάπολη τον πρωταθλητή Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 29ης προτελευταίας αγωνιστικής της Super League 2 .

Η Νίκη ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού από το πρώτο 45λεπτο όπου και κατάφερε σχετικά νωρίς να πετύχει δυο γκολ στο 9΄με τον Παναγιωτίδη και στο 13΄με τον Μιράντα.

Σε όλο το ματς η Νίκη ήταν καλύτερη και στο β΄ μέρος επέτυχε και τρίτο γκολ με τον Κρητικό …
Έτσι η Νίκη έφτασε στην 14η  φετινή της νίκη μετά από δυο ισοπαλίες (μια με Αλμωπό χωρίς κόσμο, και μια στο Καυτανζόγλειο με Ηρακλή) και είναι πάντα στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας.

Ο Πανσερραϊκός που σήμερα είχε καλύτερο παίκτη τον Βολιώτη Ζέρη, έχει ήδη πανηγυρίσει την άνοδο στην ΣΛ 1 τελειώνει το φετινό πρωτάθλημα με 19 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες καθώς το σημερινό ήταν το τελευταίο του ματς στην ΣΛ 2 αφού στην τελευταία αγωνιστική κερδίζει χωρίς αγώνα τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η ομάδα των Σερρών ήρθε στον Βόλο χωρίς πολλούς απο τους πρωταγωνιστές της ανόδου (εκτός αποστολής ηταν οι Γιαννίκογλου, Αυλωνίτης, Παπάζογλου, Σιόντης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Κολομπίνο, Στίνα, Ανάκογλου, Αλί Μπαμπά, Κανίς, Σαίντ) αλλά αυτό δεν μειώνει σε τίποτα την επιτυχία της Νίκης που πήρε και ρεβάνς για την άδικη ήττα στον α΄γύρο!

2-0 στο ημίχρονο

Η Νίκη από την αρχή του παιχνιδιού ήταν επιθετική και κατάφερε να “πάει” στο ημίχρονο με 2-0 με γκολ από τον Παναγιωτίδη και τον Μιράντα.

Στο 8′ την κεφαλιά που πήρε ο Γαβριηλίδης, ο Κατσίκας μπλόκαρε αλλά αμέσως μετά η Νίκη προηγήθηκε… Στο 9′ ο Γαβριηλίδης σέντραρε από τα αριστερά, και ο Παναγιωτίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κατσίκα για να γίνει το 1-0.

Το 2-0  δεν άργησε και ήρθε στο 13′ όταν ο Μιράντα με εκτέλεση φάουλ, λίγα μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κατσίκα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Η Νίκη δεν σταμάτησε να πιέζει και στο 26′ σουτ του Κρητικού κόντραρε σε αμυντικούς… και νέο από τον Μιράντα απέκρουσε ο Κατσίκας, στο 32′ σουτ του Γαβριηλίδη δεν βρήκε στόχο , ενώ στο 41′ ο Τζιώρας έβγαλε τον Παναγιωτίδη απέναντι από τον Κατσίκα, που έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ το πλασέ του μέσου της Νίκης

Ο Πανσερραϊκός χωρίς να δείχνει πρωταθλητής σε όλο το 45λεπτο δεν απείλησε και είχε μια ασθενή κεφαλιά του Παντεκίδη στο 23΄κι ένα μακρινό σουτ του Νάτσου, στο 44′ που δεν ανησύχησαν τον Μπάγιτς.

Και 3-0 στο τέλος

Στο δεύτερο μέρος έπεσε λίγο ο ρυθμός με τη Νίκη να έχει πάντα την υπεροχή και προς το τέλος πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Κρητικό.

Στο 48΄σουτ του Παναγιωτίδη μπλόκαρε ο Κατσίκας, στο 55΄το σουτ του Γαβριηλίδη έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο 63΄νεο σουτ του Παναγιωτίδη έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κατσίκα.

Όμως στο 80′ έγινε και το 3-0 με τον Σιαφά να δίνει την ασίστ και τον Κρητικό από κοντά με πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα …

Στο 83′ ο Ολαϊζόλα  είχε ένα καλό σουτ πάνω από το δοκάρι του Κατσίκα και έτσι το 3-0 ήταν το τελικό σκορ…

Διαιτητής: Αριστείδης Αλιάγας (Δυτικής Αττικής)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπάγιτς, Αναστασίου, Κάσσος (68’Ολαιζόλα), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Παναγιωτίδης(83΄Κριμιτζάς), Γαβριηλίδης (74΄Τσουκαλάς), Κυριακίδης, Κρητικός, Τζιώρας ( 68′ Σιαφά) , Μιράντα (46′ Τοπαλίδης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας, Καρασαλίδης, Παντεκίδης (80′ Δημητρίου) , Ζέρης, Πεταυράκης (68′ Λυμπεράκης), Δεληγιαννίδης, Νάτσος (68′ Οικονόμου) , Μούργος (56΄Μασκανάκης), Κατσαντώνης, Σοφιανός, Μπαΐροβιτς (56΄Παπαβασιλείου).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.