Λ. Μπίλης: «Χρειαζόμαστε παιδιά τύπου Τζιώρα»

Τις σκέψεις για την ομάδα της επόμενης περιόδου ανέλυσε ο Λεωνίδας Μπίλης στη νικιώτικη εκδήλωση που έγινε στην ταβέρνα Λίμνη στο Ελικοδρόμιο. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι η Νίκη χρειάζεται ποδοσφαιριστές τύπου Τζιώρα, που ήρθαν στην ομάδα χωρίς να τους γνωρίζει κανείς και αναδείχθηκαν απ’ αυτή, και κυρίως πολεμιστές.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προπονητή της Νίκης:

«Δεν πέρασε πολύς καιρός που ξαναβρισκόμαστε. Είχα πει κατά τη διάρκεια της χρονιάς σε κάποιους φίλους που αγωνιούσαν για την πορεία ότι τη λύση θα τη δώσουν πάλι οι οπαδοί της. Έτσι τη λύση τη δώσατε πάλι εσείς. Από την καρδιά της Νέας Ιωνίας βλέπω περισσότερο κόσμο από πέρσι, βλέπω ξανά τα όνειρα να μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Είμαι ευτυχισμένος και θεωρώ ύψιστη τιμή ν’ αναλαμβάνω την ομάδα για τρίτη φορά. Αν τις προηγούμενες φορές δίναμε το 100% των δυνατοτήτων μας, τώρα θέλω να υπερβούμε τις δυνατότητές μας και να δώσουμε και κάτι παραπάνω, γιατί μόνο έτσι η Νίκη θα βρει τον δρόμο της.

Τις δύο προηγούμενες φορές έφυγα με αξιοπρέπεια, γιατί με την αξιοπρέπεια της Νίκης δεν έπαιξε ποτέ κανένας. Η Νίκη παραμένει ζωντανή στη συνείδηση των φιλάθλων της Ελλάδας. Το σήμα και την αξιοπρέπειά μας δεν μπορεί να την κερδίσει κανείς.

Διαβάστε περισσότερα στο magnesiasports.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.