Λειψή η Νίκη Βόλου απέναντι στην ΑΕΛ

Με πολλές απουσίες οι «κυανόλευκοι»

Αφού το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη για τη Νίκη Βόλου, οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είχαν και σήμερα προπόνηση στο πρόγραμμά τους για το αυριανό… μισό παιχνίδι με την ΑΕΛ, με τις απουσίες για τους «κυανόλευκους» ωστόσο να είναι αρκετές και η ομάδα να κατεβαίνει στην αναμέτρηση «Νεάπολη, 17:00» λειψή.

Από τη μία δεν είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου οι διεθνείς με την Εθνική Ισημερινής Γουινέας Χοσέτε Μιράντα και Όσκαρ Σιαφά, έχοντας υποχρεώσεις με την ομάδα της χώρας τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Εκτός δράσης παραμένει ο Νίκος Μπουργάνης που έχει υποβληθεί πρόσφατα σε επέμβαση και είναι στο στάδιο της αποκατάστασης, ενώ σε μικροεπέμβαση υποβλήθηκε και ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης, οπότε και ο 24χρονος αμυντικός έχει τεθεί εκτός μάχης.

Ακόμη όμως και με αυτές τις απουσίες δεν αναμένεται να είναι στη σύνθεση της Νίκης Βόλου οι Τάσος Δημητρίου και Γιώργος Δεληζήσης, αφού οριστικά όπως φαίνεται δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Από την άλλη, ο ορισμός της συνέχισης του αγώνα κάπως αργά δεν επιτρέπει και την αλλαγή πλάνων για τον Λουτσιάνο Ολαϊσόλα. Ο 21χρονος μέσος είχε ήδη κλείσει εισιτήριο προκειμένου να ταξιδέψει στη χώρα του και ούτε αλλαγή δεν γινόταν ούτε μπορούσε να βρει κάποιο άλλο (τίθεται και θέμα κόστους σε τέτοια τόσο μακρινά ταξίδια) οπότε δεν θα βρίσκεται καν στην Ελλάδα την ώρα του αγώνα.

Κάνοντας τους υπολογισμούς, μπορεί να δει κανείς ότι 15-16 παίκτες απομένουν στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου της Νίκης Βόλου για το αυριανό παιχνίδι, οπότε ανάλογα είναι και τα πλάνα του για το 40λεπτο της αναμέτρησης που απομένει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.