Μ’ ένα όνειρο τρελό η Νίκη…

Για το καλύτερο δυνατό θα παλέψουν σήμερα στο Κλ. Βικελίδης οι παίκτες της Νίκης
Φιλοξενείται στο «Κλ. Βικελίδης» για τους «8» του Κυπέλλου από τον Άρη σήμερα στις 18.00

Ένα ιστορικό παιχνίδι δίνει η Νίκη σήμερα στις 18.00 (Cosmote Sport 2) στο άδειο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη στον πρώτο προημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος και παρότι ξέρει ότι είναι το απόλυτο αουτσάιντερ απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ ισχυρό, θα παλέψει έστω και για τις μικρές ελπίδες που έχει.

Ο Γιαννίτσης ανακοινώθηκε χθες Τρίτη, αφού βγήκε το δελτίο του, αποτελώντας επίσημα την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της Νίκης, και μπήκε και στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι. Ετσι, πιθανόν να κάνει ντεμπούτο με τα κυανόλευκα απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον Αρη, ξεκινώντας από την ακαδημία του.

Στην 20μελη αποστολή επιστρέφει ο Τοπαλίδης, που είχε υποστεί βαρύ διάστρεμμα στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας, αλλά εκτός είναι ο Πέττας, όπως και ο Μπαχανάκ, με τους δυο τους να έχουν ενοχλήσεις στο γόνατο.

Η αποστολή: Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Κάσσος, Τοπαλίδης, Κουτσιμπάνας, Αναστασίου, Ναά, Στίκας, Γιαννίτσης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Πολίτης, Κρητικός, Ριμπέιρο, Τζιώρας, Βουκελάτος, Μπαλλάς.

Η Νίκη είχε φτάσει τελευταία φορά στους οκτώ τη σεζόν 2005-06, όταν αποκλείστηκε από την ΑΕΚ, ενώ τρελό όνειρο είναι να πάει για 3η φορά στους «4», κάτι που κατάφερε το 1947 και το 1965. Παράλληλα, οι κυανόλευκοι θέλουν να αποκλείσουν και 3η φορά τον Αρη στην ιστορία τους στο Κύπελλο, κάτι που συνέβη το 1965 και την περίοδο 2006-07. Συγκεκριμένα στις 15/11/2006 στο Πανθεσσαλικό η Νικη μετά το 0-0 του 90λεπτου σε μονό αγώνα επιβλήθηκε με 2-0 του Αρη στην παράταση, έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο 89′ στον τελευταίο χρονικό ματς των δυο ομάδων πριν το σημερινό.

Η αποστολή του Άρη

Την αποστολή του Αρη για το σημερινό ματς αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιανο, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Μάνου Γκαρσία, Ντουκουρέ, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

Ο διαιτητής

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Χρήστος Βεργέτης από την Αρκαδία, Βοηθοί του ορίστηκαν οι Γιώργος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής) και Αχιλλέας Νίκζας (Λάρισας), με τέταρτο τον Κωνσταντίνο Τσέτσιλα από την Καστοριά. VAR θα είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών) και AVAR ο Δημήτρης Βεργέτης (Αργολίδας).

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.